Çocuklara Kral Şakir şenliği!

Türkiye'de en çok izlenen çizgi karakteri 'Kral Şakir Devler Uyandı' filmi çocuklarla buluşuyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Çocuklara Kral Şakir şenliği!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Develi Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklar için aktiviteler düzenlemeye devam ediyor.

Mustafa Aksu Kültür Merkezi'nde çocuklar için özel bir etkinlik düzenliyor.Türkiye’de en çok izlenen çizgi karakteri, çocukların merakla beklediği ve severek takip ettiği  "Kral Şakir Devler Uyandı" adlı filmi çocuklarla buluşturuyor. 

Develi Kültür Merkezi'nde 12-25 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocukların sevdiği çizgi film kahramanı Kral Şakir her gün saat 14.00 ile 16.00 arasında gösterimde olacak.

Çocuklara Kral Şakir şenliği!

Kral Şakir serisinin altıncı filmi olan Kral Şakir Devler Uyandı filmi; günümüzde en çok tartışılan konu yapay zeka devrimini konu alıyor ve teknolojiyi doğru şekilde kullanmanın önemine değiniyor. Nemrut Dağı’nın kültürel zenginliklerini çocukların gözünden beyaz perdeye aktaran filmin konusu kısaca şu şekilde: “Ünlü bir teknoloji firması elektronik cihazları mobil hale getirilerek, yapay zeka ile hareket edebilecekleri sistem geliştirir. Şakir ve ailesi bu firmanın yaptığı ürünlere hayranlık duyarlar. Şirketin sahibi Harun adındaki yatırımcı, geçmişte Şakir’in babanesi olan Arkeolog Seniha’nın önderliğinde keşif gezileri düzenliyor ve tarih öncesine ait bir taşı ortaya çıkarıyor. Bu taşın içine hapsolmuş kötü savaşçı, yüzyıllardır kilitli kaldığı taştan dışarı çıkıyor ve Harun’un karakterine bürünüyor. Şakir ve ailesi, Nemrut Dağı’nda heykel başlarının gizemi ile kaybolan babane Seniha’yı bulmaya çalışacak, hem de dünyayı kötü niyetli savaşçılardan koruyacak”  Şakir ve ailesinin ünlü bir teknoloji firmasının sahibine karşı mücadelesini konu ediyor.

Mustafa Aksu Kültür Merkezi'nde bilet fiyatları öğrenciler için 35 TL, tam bilet ise 50 TL olarak satılıyor.