Çocuk istismarı suçlamasıyla yargılanan sanık hakim karşısına çıktı

Kayseri'de dayısının kızına cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan sanık hakim karşısına çıktı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Çocuk istismarı suçlamasıyla yargılanan sanık hakim karşısına çıktı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri 1. Ağır Ceza mahkemesinde görülen davada tutuksuz sanık Y.Ç. Müşteki; S.E., P.E. ve taraf vekilleri hazır bulundu. Duruşmaya mağdure E.E. katılmadı.

Sanık Y.Ç. mahkemede yaptığı açıklamada, "Mağdure dayımın kızı olur, biz birbirmizi seviyoruz herhangi bir istismar söz konusu değil, cinsel ilişkiye girmeyi mağdure istedi. İlişki sonrası hamile kaldı ailelerimiz birlikteliğimizi öğrenince mağdurenin yaşı 18'den küçük olduğu için yaşı gelince evlenme kararı aldık. Çocuk doğdu mağdure kendi ailesiyle yaşıyor. Yaşı gelince evleneceğiz. Mağdure bana cinsel ilişki öncesi 16, 17 yaşında olduğunu söyledi 15'den küçük olduğunu bilsem ilişkiye girmezdim." ifadelerine yer verdi.

Müşteki S.E., "Mağdure kızım, sanık yeğenim olur. Ben kızımın hamile olduğunu, yeğenimle ilişkiye girdiğini doğuma yakın öğrendim. Eşim biliyormuş benden gizlemişler. Sanıktan şikayetçi değilim kızımın yaşı gelince evlenecekler." dedi.

Müşteki P.E., "Mağdure kızım olur kızım cinsel ilişkide bulunduğunu bana olaydan 1,2 gün sonra söyledi babana söyleme dedim aradan bir iki hafta geçince ben kızımın hamile olduğunu anladım. Olayı öğrendikten sonra ben görümcemi aradım anlattım ortak bir karar aldık. Kızımın yaşı gelince nikahlarını kıyacağız." dedi.

Mahkeme heyeti; bir sonraki duruşmaya mağdurenin duruşmada hazır edilmesine, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne müzakere yazılıp bir çocuk gelişim uzmanının mahkemede hazır edilmesine, yaş gözlemi yapılmasına ve eksiklerin giderilmesi gerekçesiyle duruşmanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi.