Çınlama uyarısı

Çınlama yaşıyorsanız dikkat. Uzmanlar bu konuda uyardı. Çınlama deyip geçmeyin. Çünkü ciddi hastalıkların habercisi olabilir. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Çınlama uyarısı

Çınlama önemli sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor olabilir. Bu konuda dikkat. Uzmanlar, çınlamanın ciddi hastalıkların habercisi olabileceğine dikkat çekerek, vatandaşları uyarıyor. 
Kayseri’de faaliyet gösteren Melikgazi Hastanesi çınlama konusuna dikkat çekti.  Çınlama, çoğunlukla basit ve iyi huylu nedenler olabildiği gibi daha ciddi sorunlara da neden olabilir.

Çınlama deyip geçme

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:Sık karşılaşılan nedenler iç kulakta yer alan işitme sinir uçlarındaki hasar, kulak kiri, kulak zarındaki sorunlar, kulak enfeksiyonları, alerjik rinit, sinüzit, kulak bölgesinde travma, orta kulakta sıvı birikmesi, orta kulaktaki kemiklerin eklem yerlerinin sertleşmesi, orta kulakta yer alan kasların kasılması, östaki tüpünün genişlemesi, orta kulaktaki atardamar anomalileri, baş ve boyun bölgesindeki damar genişlemeleri, denge ve işitmeyi sağlayan sinirlerdeki tümör, alerji, düşük ya da yüksek tansiyon, baş ve boyun bölgesine gelen darbeler, boyun kireçlenmesi, bazı ilaçlar, diyabet, tiroid hastalıklarıdır.