Cıngı'dan KAYÜ Rektörüne tebrik...

Ak Parti Kayseri 28. Dönem Milletvekili Dr. Murat Cahid Cıngı Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafayı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tebrik etti. Detaylar Dr. Murat Cahid Cıngı ile ilgili Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Cıngı'dan KAYÜ Rektörüne tebrik...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ak Parti Kayseri 28. Dönem Milletvekili Dr. Murat Cahid Cıngı Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafayı ve YÖK Başkanı Erol Özvar'ı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tebrik etti. Paylaşımında KAYÜ bünyesinde yeni kurulan Kayseri OSB Meslek Yüksek Okuluna değinen Cıngı:

"KAYÜ bünyesinde yeni kurulan Kayseri OSB Meslek Yüksek Okulu, şehrimizin en fazla ihtiyacı olan mesleki eğitim kalitesini daha da yukarılara çekecek, çok başarılı bir eğitim yuvası olacaktır. Sn Rektör Kurtuluş Karamustafa ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz."

T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI Eğitim-Öğretim Dairesi Başkanlığı Sayı: E-75850160-101.02.05-33964 Konu: Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu kurulması hk. DAĞITIM YERLERİNE

Yükseköğretim Kurumunuzun, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı yıllık planda yer alan Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu kurulmasına ilişkin teklifi, 09.05.2023 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında incelenmiş ve 2547 Sayılı Kanun'un 2880 Sayılı Kanun'la değişik 7/d-2 maddesi uyarınca, söz konusu teklif uygun görülmüştür. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Süleyman Necati AKÇEŞME Başkan a. Genel Sekreter

Bilgi: Personel Dairesi Başkanlığına Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına

Dağıtım: Gereği:KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE