Cinayete kurban giden Kayserili doktoru unutmadılar!

Konya'da görevi başında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Kayseri, Develili Uzm. Dr. Ekrem Karakaya unutulmadı. Develiye giden meslektaşları, SES üyeleri, Karakaya'yı mezarı başında andı.

Cinayete kurban giden Kayserili doktoru unutmadılar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Konya'da görevi başında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Kayseri, Develili Uzm. Dr. Ekrem Karakaya unutulmadı. Türk Tabipleri Birliği Genel Sekreteri Vedat Bulut ve beraberindeki Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Kayseri Şube yönetimi, Karakaya’yı önce mezarı başında andı, ardından da ailesini ziyaret etti.
Cinayete kurban giden Kayserili doktoru unutmadılar!TTB Genel Sekreteri Prof Dr Vedat Bulut, SES Kayseri Şubesi Eş Başkanı Eşref Bolat, Şube Mali Sekreteri Ender Paydaş, sendika üyeleri, Nizam Yeşiltepe , Mustafa Çelik, Ali İhsan Ceran, Hanife Ulusoy, Develi ilçesine giderek Konya, Yunak Devlet Hastanesi’nde 5 Temmuz 2022’de görevi başında öldürülen Uzman Doktor Ekrem Karakayı’yı andılar ve mezarına karanfil bıraktılar. 
TTB Genel Sekreteri Prof Dr Vedat Bulut ve beraberindeki SES yöneticileri daha sonra Karakaya’nın ailesini de ziyaret etti. 
SES Kayseri’den yapılan açıklamada, “Konya’da görevi başında öldürülen Uzman Doktor Ekrem Karakaya’yı mezarı başında andık ve daha sonra Baba Ocağına geçerek taziyelerimizi iletip sohbet ettik” denildi. 
Cinayete kurban giden Kayserili doktoru unutmadılar!
NE OLMUŞTU? 
Yunak Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mehmet Akçay, 6 Temmuz 2022'de Konya Şehir Hastanesi'nde kardiyoloji uzmanı 2 çocuk babası Dr. Ekrem Karakaya'yı, klinikte ruhsatlı tabancasıyla peş peşe ateş ederek öldürdü. Ardından aynı tabancayla intihar etti. Akçay’ın saldırıyı, 7 Haziran günü kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi'nde 8 Haziran günü anjiyo ameliyatı sonrası yaşamını yitiren annesi Kezban Akçay'ın (58) ölümünden sorumlu tuttuğu için gerçekleştirildiği öne sürüldü.
DEVELİ'DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 
Konya'da görev yaptığı hastanede tabancayla vurularak öldürülen kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya memleketi Kayseri'nin Develi ilçesinde son yolculuğuna uğurlanmıştı. 
Cinayete kurban giden Kayserili doktoru unutmadılar!
EKREM KARAKAYA KİMDİR?
Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya, Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra mesleğe  Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde başladı. Ardından Özel Melikgazi Hastanesi (2011 - 2011), Özel Avrupa Hastanesi (2011 - 2011), Özel Dünyam Hastanesi (2011 - 2013), Karabük Üniversitesi Karabük Eğitim Ve Araştırma Hastanesi (2013 - 2020) ve son olarak da Konya Şehir Hastanesi'nde görev aldı.