Çiftçilerin hesabına yattı…

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 530 çiftçiye toplam 1 milyon 497 bin lira ödemenin yapıldığını duyurdu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Çiftçilerin hesabına yattı…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Devletin tarımsal üretimi veya üreticiyi koruma amacıyla yaptığı Tarımsal Destekleme ödemeleri çiftçilerin hesabına yattı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla kentte 530 kişiye toplam 1 milyon 497 bin lira ödemenin yapıldığını duyurdu. Söz konusu paylaşımda; “1 milyon 497 bin TL tarımsal destekleme ödemesini ilimiz çiftçilerinin hesaplarına bugün aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun.” İfadelerine yer verildi. Kayseri’de Kırsal Kalkınma Yatırım Desteği kapsamında 19 yatırımcıya 1 Milyon 330 bin TL; Lisanslı Depoculuk Desteği kapsamında ise 511 kişiye 167 bin 916 TL olmak üzere toplamda 530 çiftçiye 1 milyon 497 bin 916 TL destek verildi. 
Diğer yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da sosyal medyadan konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Yumaklı; "300 milyon 778 bin lira tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin bugün hesaplarına aktardık. Hayırlı ve bereketli olsun." ifadelerini kullandı.