Çiçek: Bilinmesini istiyoruz

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından 10-13 Mart tarihleri arasında Kayseri'de yapılacak FIM Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası tanıtım toplantısına katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 'Erciyes'in muhteşem güzelliklerinin tüm dünya tarafından bilinmesini istiyoruz' dedi.

Çiçek:  Bilinmesini istiyoruz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından 10-13 Mart tarihleri arasında Kayseri’de yapılacak FIM Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası tanıtım toplantısına katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Erciyes’in muhteşem güzelliklerinin tüm dünya tarafından bilinmesini istiyoruz” dedi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu ev sahipliğinde 10-13 Mart tarihleri arasında Kayseri’de düzenlenecek FIM Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası tanıtımı Feriye Ortaköy’de düzenlenen etkinlikle gerçekleşti. Toplantının ardından İhlas Haber Ajansı (İHA) mikrofonuna konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kar Motosiklet Şampiyonası hakkında düşüncelerini aktardı. Çok heyecanlı olduklarını söyleyerek sözlerine başlayan Vali Çiçek, “Özellikle kar motosiklet yarışmasının Erciyes’te yapılacak olması. Dünyanın en iyi sporcularının Mart ayı içerisinde Kayseri’de olması ve 86 ülkede canlı yayınlanacak olması bizleri heyecanlandırıyor. Çünkü biz Erciyes’i tanıtmayı çok istiyoruz. Erciyes’in muhteşem güzelliklerinin tüm dünya tarafından bilmesini istiyoruz. Avrupalı turistlerin daha çok Kayseri’yi tercih etmelerini istiyoruz. Bizim Avrupa’daki benzerleri ile karşılaştırdığımızda biraz daha tanıtıma ihtiyacımız var. Her türlü altyapımız, her türlü imkanlarımız hazır. Ancak biraz daha tanıtıma ihtiyaç olduğunu değerlendiriyoruz ve bunda da ekstrem sporlarının çok büyük bir tanıtım noktasında katkısı var. Çünkü dünyada en çok takip edilen spor. Cumhurbaşkanlığımızın himayesinde Türkiye’de ilk defa yapılacak olması, Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nın Kayseri’de olması bizi heyecanlandırıyor. O günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Kıran kırana, kıyasıya yarışlar, zorlu parkurlardan, zorlu geçişlerden geçecek sporcularımızın heyecanını orada yaşamak. Bizlere de tanıtım fırsatı vermiş olmasından dolayı mutluyuz. Ben hem motosiklet federasyonuna, hem büyükşehir belediyemize çok teşekkür ediyorum. İnşallah en iyi şekilde yapıp, Erciyes’i tanıtacağız” ifadelerini kullandı.