CHP vekilin gözyaşları! Kayseri eski Milletvekili Arık: Hakkımı helal etmiyorum!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri eski Milletvekili Çetin Arık, Ankara'da yaşananları anlattı. Arık, Kılıçdaroğlu'na sert tepki göstererek, 'Yazıklar olsun! Hakkımı helal etmiyorum' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP vekilin gözyaşları! Kayseri eski Milletvekili Arık: Hakkımı helal etmiyorum!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezinde olağanüstü anlar yaşanıyor. Mutlak Butlan kararının ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun başvurusuyla CHP Genel Merkezi'ne çevik kuvvet ekipleri girdi. 

Kayserili isimler de oradaydı

O anlarda Kayserili isimler de oradaydı. CHP Kayseri eski Milletvekili Çetin Arık da o anları paylaştı. Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Arık, ‘Yaşananları görüyorsunuz. Yazıklar olsun. AKP'nin butlan kolları başardıklarını sanıyor ama başaramayacaklar' dedi.

CHP vekilin gözyaşları! Kayseri eski Milletvekili Arık: Hakkımı helal etmiyorum!

Gözyaşları için tepki gösterdi

Bu sırada CHP Milletvekili Mahmut Tanal, gözyaşları içinde ‘Sana hakkımı helal etmiyorum Kılıçdaroğlu! Eserinle övün Kılıçdaroğlu' ifadelerini kullandığı görüldü. Arık da ‘Kılıçdaroğlu’na hakkımı helal etmiyorum. Evimizi başımıza yıkamayacaklar. Binlerce polisle bunu yapanlara yazıklar olsun. Ama bu millet uyandı. Meydanlar bizim, halk bizimle. Kaybettin, kaybedeceksin. Sana hakkımı haram ediyorum’ ifadelerini kullandı. 

Arık: Bir dönem daha bu milletin çocuklarının hakkını sana yedirtmeyeceğiz

Arık, ‘Bir dönem daha bu milletin çocuklarının hakkını sana yedirtmeyeceğiz. Bu emeklinin hakkını yedirtmeyeceğiz. Bu millet kazanacak. Bugün AKP polisiyle, jopuyla geldin baba ocağına ama kaybedeceksin. Milletin, partilinin gönlünde yoksun. Sadece tek adamın gönlünde varsın. Ama bu millet uyandı’ dedi.