CHP'nin yeni il Başkanı belli oldu!

CHP'de yeni İl Başkanı belli oldu. Yeni başkan oy birliği ile seçildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde...

CHP'nin yeni il Başkanı belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) merakla beklenen İl Başkanı belli oldu. İl yönetim kurulu Adil Demir'in istifasıyla boşalan il başkanlığı için toplandı. Yapılan toplantı sonrası yeni İl Başkanı Zeki Özkan oldu. Özkan, partide İl sekreteri olarak da görev yaptı.

OY BİRLİĞİ İLE SEÇİLDİ

Adil Demir'in seçim sonrası istifasının ardından CHP Kayseri il yönetimi yeni İl başkanını seçmek için toplandı. İl yönetim kurulunun yaptığı toplantıda İl Başkanının kim olacağına yönelik kararın oy birliğiyle alınması dikkat çekti. Partiden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: İl Başkanımız Sayın Adil Demir'in istifasıyla boşalan il Başkanlığına, İl Yönetim Kurulumuzun bugün yaptığı olağanustü toplantıda İl Sekreterimiz Sayın Zeki Özkan, "Oy Birliği ile" İl Başkanı olarak Seçilmiştir. Sayın Zeki Özkan'a hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

CHP'nin yeni il Başkanı belli oldu!
ZEKİ ÖZKAN KİMDİR
Zeki Özkan 1955 Develi doğumlu. Eğitimci olan Özkan, Dedeman Ortaokulu’nda müdür yardımcılığı görevinin ardından yaklaşık 20 yıl Fevzi Çakmak Lisesi’nde idareci olarak görev yaptı. Fevzi Çakmak Lisesi müdürü iken emekli olan Özkan, kamu görevinin ardından siyasete girerek Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetiminde görev aldı. Profesyonel olarak basketbol hakemliği yapan Özkan evli ve iki çocuk babasıdır.