CHP'nin aday tanıtımında dikkat çeken detay!

Cumhuriyet Halk Partisi Talas Belediye Başkan adayını düzenlenen törenle tanıttı. Törende mevcut yönetim tarafından disipline verilmelerinin önceki dönem İl Başkanlarından Ümit Özer ve arkadaşlarının olması dikkat çekti. İl Başkanı Feyzullah Keskin'in önceki dönem il başkanlarını kürsüye davet etmesine karşılık kürsüye gelmeyen Özer, Talas Belediye Başkan adayı İbrahim Yıldırım'ın daveti ile kürsüye geldi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

CHP'nin aday tanıtımında dikkat çeken detay!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Talas Belediye Başkan adayı İbrahim Yıldırım’ı düzenlenen törenle kamuoyuna tanıttı. CHP Talas İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirilen törende ilk olarak kürsüye CHP Talas İlçe Başkanı Mehmet Deniz geldi. İddialı olduklarını belirten Deniz, Talas’ta seçimleri kazanacaklarını ifade etti. Deniz’in ardından kürsüye çıkan İl Başkanı Feyzullah Keskin, konuşmasına başlarken önceki dönem İl Başkanlarını ve CHP eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu’nu kürsüye davet etti. CHP İl Başkanlarından Kemal Nakipoğlu, Enver Özdemir, Ayhan Gülsoy, Zeki Orhan ve eski milletvekili Kulkuloğlu Kürsüye gelirken, Feyzullah Keskin döneminde ihraç istemiyle disipline verilen Ümit Özer kürsüye gelmedi.

CHP'nin aday tanıtımında dikkat çeken detay!

Keskin konuşmasında sık sık birlik mesajı vererek, “Kongrelerde mutlaka herkesin gönlünden birileri geçer, çok doğaldır. Tek seslilik olmaz bizde. Ama bu kongreler bittikten sonra işte Cumhuriyet Halk Partisi bir seçimi birlikte atlatmanın örneğini gösteriyor herkese. Bizler amacımız 31 Mart'ta yerel seçimlerde başarılı olmak için yapacağımız en önemli şey 31 Mart'a kadar el ele, birlikte çalışmak zorundayız. Başarı çalışmadan gelmez. Mutlaka çalışmalıyız. Evet örgüt içinde kongre heyecanlarında bütün çalışmalar yapılabilir, kırıcı olmadan yapılabilir. Ama bugün o gün değildir. Bugün Talas'ı ve Kayseri'nin belediyeleri alma günüdür. Ve gördüğüm tabloda o kadar mutlu oldum…”
Keskin’in ardından kürsüye gelen CHP Talas Belediye Başkan adayı İbrahim Yıldırım, alanda bulunan Ümit Özer’i yanına davet etti. Özer’in yanına gelmesinin ardından konuşmasına devam eden Yıldırım, “Şimdi biz burada önce Cumhuriyet Halk Partisi'ni birleştireceğiz. Sonra Talas'ı ve Türkiye'yi birleştireceğiz. Bu konuda hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Biz herkese yakınız. Ama en çok halkımıza, partimize ve halkımıza ve Talas’a yakın olacağız. O konuda hiçbir umutsuzluğumuz yok. Sizlerin de inanmanızı ve güvenmenizi istiyorum.” dedi. 
Parti üyelikleri askıya alındığı için parti kongre sürecinde aday olamayan ve parti etkinliklerine katılamayan Özer ve arkadaşlarının disiplin sürecinin tamamlanmasının ardından yeniden parti etkinliğine katılmaları da dikkat çeken bir başka noktaydı.