CHP, MHP il binasına asılan afişle ilgili harekete geçti!

CHP Kayseri Milletvekili adayı Avukat Niyazi Ünalmış, 'Nefret, iftira ve saldırı siyasetinden başka elinde koz kalmayan Cumhur İttifakının gitmesine sadece 9 gün kaldı' dedi.

CHP, MHP il binasına asılan afişle ilgili  harekete geçti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde İstanbul, Ümraniye Ülkü Ocakları binasından karşı binaya iple Kılıçdaroğlu ve Akşener'e yönelik bir pankart asılmıştı. Kılıçdaroğlu ve Selahattin Demirtaş'ın yüzlerinin birleştirildiği pankartta “Dikkat attığın her oy Mehmetçiğe kurşun olmasın” yazılırken, diğer pankartta da Akşener ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın yüzü birleştirilerek, “Bazıları iki yüzlüdür” ifadeleri kullanılmıştı.

ŞİMDİ SIRA BUNU YAPANLARIN HUKUK KARŞISINDA CEZALANDIRILMASINA GELDİ
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bu duruma tepki göstererek, pankart olayıyla ilgili kaldırma kararı aldıklarını açıklamıştı. Kaftancıoğlu, “İftira, yalan ve çaresizlik kokan pankartlarla ilgili kaldırtma kararımızı aldık. Şimdi sıra bunu yapanların hukuk karşısında cezalandırılmasına geldi.  Kötülerle ve yargı kararını uygulama konusunda çekimser olanlarla(olursa) beylik laflar ya da atarlanarak değil fikri takip sonrası hukuk önünde hesaplaşmamıza Az kaldı. Sana Söz” ifadelerini kullandı.

AYNI PANKART KAYSERİ’DE DE ORTAYA ÇIKTI
Diğer yandan tepki toplayan pankart Kayseri’de de ortaya çıktı. MHP Kayseri İl binasına da İstanbul’da kaldırılma kararı alınan aynı pankart asıldı.  Yaşanan bu yöndeki gelişmenin ardından CHP, Kayseri’de de harekete geçti ve söz konusu pankartın kaldırılması için girişimde bulundu. İstanbul'daki kararı emsal gösterdiklerini açıklayan CHP Milletvekili adayı Avukat Niyazİ Ünalmış, "Nefret, iftira ve saldırı siyasetinden başka elinde koz kalmayan Cumhur İttifakının gitmesine sadece 9 gün kaldı" dedi. 

NEFRET, İFTİRA VE SALDIRI SİYASETİNDEN BAŞKA ELİNDE KOZ KALMAYAN CUMHUR İTTİFAKININ GİTMESİNE SADECE 9 GÜN KALDI…
CHP Kayseri Milletvekili adayı Niyazi Ünalmış, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: AKP ve MHP’nin Seçim Mevzuatına, seçim ahlak ve etiğine uygun olmayan afiş ve bayraklarının kaldırılması için ilçe seçim kurullarına başvurularımızı yaptık. En kısa zamanda kaldırılmasını bekliyoruz. Nefret, iftira ve saldırı siyasetinden başka elinde koz kalmayan Cumhur İttifakının gitmesine sadece 9 gün kaldı…