CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun yemek yediği restorana 'kapatma' cezası!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Kayseri'de yemek yediği restoranı 10 gün kapatan sigara cezası tartışmaları da beraberinde getirdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun yemek yediği restorana 'kapatma' cezası!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bir süre önce Kayseri ziyaretinde mola verdiği ve yemek yediği Talas'ta bulunan Sinan Chef 10 gün süreyle kapatıldı. İşletmenin kapatılma gerekçesi ise "sigara cezası" olarak ifade edildi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun yemek yediği restorana sigara cezası!İşletme sahibi yılbaşı öncesi yapılan 400 rezervasyonu bu nedenle iptal etmek zorunda kaldıklarını ifade ederek, müşterilerinden özür diledi. 
İŞTE BELEDİYE ZABITA EKİPLERİNDE KESİLEN CEZANIN TUTANAĞI
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun yemek yediği restorana sigara cezası!Konuyla ilgili olarak tartışmalar sürerken Sinan Chef'ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Bilgilendirme: sigara yasağı kapsamında firmamız 10 gün süre ile kapanmıştır, bu süreçte misafirlerimizin mağdur olmaması adına gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. 08.01.2023 Pazar 11.00 itibari ile daha güçlü bir şekilde hizmetimize devam edeceğiz. Anlayışınız için teşekkür eder saygılarmızı sunarız efendim.
“PAYLAŞTIĞIMIZ RESİMDEN DOLAYI BAZI YORUMLAR ALDIK!”
İşletmesinin kapatılması gerekçesinin Kılıçdaroğlu'nun ziyareti nedeniyle mi gerçekleştirildiğine yönelik gelen yorumların ardından açıklama daha yapan işletme sahibi Yavuz, siyasi parti ayırt etmeksizin bütün misafirlerini ağırladıklarını söyledi. Bütün siyasilere saygı duyduklarını kaydeden Sinan Yavuz şöyle konuştu: Sayın Kılıçdaroğlu ile paylaştığımız bir resimden dolayı bazı yorumlar aldık. Sinan Chef'e gelen bütün misafirlerimiz gözümüzde aynıdır ve değerlidir. Bütün siyasilere saygımız sonsuz. Ben bütün misafirlerimle resim çekiyorum. Biz asla siyasi birisi olduğu için resim paylaşmadık. Buraya gelen bütün misafirlerimize biz hizmet ederiz. Lezzet ve hizmet noktasındaki tüm yorumlara saygı duyarız”

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun yemek yediği restorana sigara cezası!Bu durum akıllara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaretini hatırlattı. Bazı çevreler bu ziyareti gündeme taşırken, bu yöndeki iddialar ise akıllarda soru işaretleri bıraktı.
ÖZER: KARIN AĞRISI, KİNLE, NEFRETLE BU YAPILDIYSA YAZIKLAR OLSUN SİZE
CHP eski İl Başkanı ve aynı zamanda Milletvekili aday adayı Ümit Özer, bu duruma tepki göstererek, "Esnaf ekonomik sıkıntılar nedeniyle ayakta durmaya çalışırken, kepenk kapatmamak, işçi çıkarmamak için direnirken, mücadele ederken 'gözün üstünde kaş var' denilerek, sudan bahanelerle, keyfi gerekçelerle, karın ağrısıyla, hırsla, kinle, nefretle eğer bu yapıldıysa yazıklar olsun size...Sizin ötekileştiren, kamplaştıran, kindar, sizden olmayanı baskıyla, korkuyla sindirmeye çalışan literatürünüzü yerelde de genelde de çok iyi biliyoruz, ama bu da olduysa hakikaten pes artık" ifadelerini kullandı.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun yemek yediği restorana sigara cezası!