CHP Lideri Kılıçdaroğlu'dan, Ankara'da Kayseri açıklaması: Kendilerine söyledim...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri temaslarına ilişkin partisinin Grup toplantısında açıklamalar yaptı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'dan, Ankara'da Kayseri açıklaması: Kendilerine söyledim...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri’de yaptıkları Belediye Başkanları Çalıştayını ve Oda ziyaretlerini Meclis gündemine taşıdı. Belediye Başkanları Çalıştayı'nı neden Kayseri'de yaptıklarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Kılıçödaroğlu, aynı zamanda Ticaret ve Sanayi Odaları ziyaretine ilişkin de açıklama yaptı. KILIÇDAROĞLU, KAYSERİ'DE ODA BAŞKANLARI ZİYARETİNE İLİŞKİN NE DEDİ?
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Hoşgörü ile bizi kabul ettiler. Sorunları dinledik, çözüm önerilerimizi anlattık. Kendilerinin sıkıntılarını biliyoruz. Önünü göremiyorlar, gayet iyi biliyoruz. Dövizdeki hareketlilik nedeniyle maliyetleri oluşturamıyorlar. Siparişlerin durduğunu da biliyoruz. Hatta öyle bir noktaya gelindi ki, bir saat sonra ne olacak, kimse onu bilmiyor. Sanayici, esnaf durmuş vaziyette. Ciddi bir sorun var. Sorunun temeli güvendir. Açıkça söyedim kendilerine, bir ülkenin vatandaşları siyasi otoriteden güven duymuyorsa, güven kaybı varsa o kişiler bu ülkeyi yönetemez" diye konuştu.