CHP'li vekil: Sen utanma postacı kardeşim ülkeyi bu hale düşürenler utansın!

CHP'li vekil: Sen utanma postacı kardeşim ülkeyi bu hale düşürenler utansın!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Çetin Arık, partisinin Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ile birlikte çiftçilerin sorunlarını dinledi. Tuzhisar’da çiftçilerle bir araya geldiklerini belirten Milletvekili Arık, bir postacının kendilerini görünce elindeki icra tebligatlarını vatandaşa dağıtamadığını belirterek, "Sen utanma postacı kardeşim ülkeyi bu hale düşürenler utansın!” ifadelerini kullandı.

CHP Milletvekili Çetin Arık, “Bugün Niğde Milletvekilimiz Sayın Ömer Fethi Gürer ile Tuzhisar'da çiftçilerimizle bir araya gelip dertlerini dinlerken çiftçilere icra tebligatı yapmak için Tuzhisar'a gelen postacı kardeşimiz, karşısında bizleri görünce, tebligatları dağıtamadı. Çiftçiyi icralık eden utanmıyor ama görevi gereği tebligat yapmak zorunda olan memur kardeşimiz utanıyor. Sen utanma postacı kardeşim ülkeyi bu hale düşürenler utansın!" dedi.

“ÇİFTÇİYE İCRA ÜSTÜNE İCRA GELİYOR”

Çiftçilerin sürekli zarar ettiğini dile getiren Arık, “Çiftçimize bir dokunuyoruz, bin ah işitiyoruz. Girdi maliyetleri her geçen gün yükselirken, elde ettikleri gelir sürekli azalıyor. Çiftçimiz borcu borcu kapatma yolunu seçse de artık bunu döndüremiyor. O nedenle icra üstüne icra geliyor. Türkiye’yi saman ithal eder hale getirenlerin ise çiftçinin bu durumundan haberi yok. Onlar bir elleri yağda bir elleri balda saltanatlarını sürdürmeye devam ediyor” diye konuştu.

 CUMHURİYET TIR’INA ZİYARET

Diğer yandan Milletvekilleri Arık ve Gürer, daha sonra Cumhuriyet Meydan’ında Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkezinde özel olarak hazırlanan ve Milli Mücadelenin önemini anlatmak için yola çıkan Cumhuriyet TIR’ı nı da ziyaret etti. Arık, “İl Başkanımız Sayın Ümit Solak Özer ve Milletvekilimiz Sayın Ömer Fethi Gürer Niğde ile ADD tarafından kentimize getirilen Cumhuriyet TIR'ının açılışına katıldık. Tüm hemşehrilerimizin Cumhuriyet TIR' ını ziyaret etmeye bekliyoruz.” dedi.

Haber Cafer ZENGİN