CHP'li başkanlar neden Ankara'ya gitti?

Cumhuriyet Halk Partisi'nden seçilen Sarız, Felahiye ve Akkışla Belediye başkanları ve 2 Haziran'da yapılacak Pınarbaşı Belediye Başkanlığı seçiminde CHP'nin adayı olan Deniz Yağan neden Ankara'ya gitti? Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde.

CHP'li başkanlar neden Ankara'ya gitti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde sandıktan zaferle ayrılan Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, Felahiye Belediye Başkanı Şefer Güleser, Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun Ankara’ya gitti. Başkanların Ankara ziyaretinin sebebi ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in başkanlığında büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlarının katılımı ile yapılacak olan Yerel Yönetimler Çalıştayı…

CHP'li başkanlar neden Ankara'ya gitti.

Çalıştay öncesinde CHP’liler Genel Başkan Özgür Özel ile Anıtkabir’i ziyaret etti. CHP Genel Başkanı, Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı mesajda, "Cumhuriyetimizi, emanet ettiğiniz gençlerle birlikte yüceltmek için azimle ve kararlılıkla mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ziyarette dikkat çeken detay

CHP’li belediye başkanlarının Kayseri İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış’nın da katıldığı Ankara ziyaretinde dikkat çeken detay ise Pınarbaşı adayı Deniz Yağan’ın da seçilmiş belediye başkanları ile Ankara’yı ziyaret etmesi oldu. Bilindiği üzere 31 Mart’ta Pınarbaşı’da yapılan seçimler MHP’nin itirazı üzerine iptal edilmişti. İl Başkan Yardımcısı Deniz Yağan’ın da bulunduğu fotoğraf karesini, ‘Seçilmiş Belediye Başkanlarımızla Evrensel Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İzindeyiz…’ mesajı ile paylaştı. 

CHP'li başkanlar neden Ankara'ya gitti.