CHP Kocasinan Belediye Başkan adayını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi, Kocasinan Belediye Başkan adayı Mustafa Yıldız'ı tanıttı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

CHP Kocasinan Belediye Başkan adayını tanıttı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için partiler belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ederken, Cumhuriyet Halk Partisi de Kocasinan Belediye Başkan adayı Mustafa Yıldız’ı tanıttı.

CHP Kocasinan Belediye Başkan adayını tanıttı

CHP Kocasinan İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen aday tanıtım programına CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, CHP Kocasinan İlçe Başkanı Barış Özdemir, CHP Kayseri eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ve önceki dönem il başkanları, ilçe başkanları, belediye başkan adayları ve vatandaşlar katıldı.

CHP Kocasinan Belediye Başkan adayını tanıttı

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç aday tanıtım programı için “X” sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı, “Kocasinan ilçesini “halkçı belediyecilik”ile tanıştıracak başkanımız Sn. Mustafa Yıldız’ın tanıtım programını il başkanımız Sn. Feyzullah Keskin, Kocasinan İlçe Başkanımız Barış Özdemir, önceki dönem milletvekilimiz Sn. Şevki Kulkuloğlu, önceki dönem il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, belediye başkan adaylarımız, gençlerimiz, kadınlarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte gerçekleştirdik. Emek veren, katılım sağlayan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Çok çalışacağız ve kazanacağız.”

Mustafa Yıldız kimdir?

22 Ocak 1958 Kayseri doğumludur. Konya Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisinden Harita ve Kadastro Mühendisi (Jeodezi ve Fotogrametri) olarak 1982 yılından mezun olmuş, 1984 yılında serbest Harita Mühendisi olarak mesleğe başlamıştır. 

1990-1992 yılları arasında SHP'de yöneticilik görevinde bulunmuştur. 1992-1994 yılları arasında SHP Kocasinan İlçe Başkanlığı, SHP ile CHP'nin birleşmesi sonucunda 1994-2001 yılları arasında CHP Kocasinan İlçe Başkanlığı yapmıştır. 2007- 2013 yılları arasında Türkiye Mühendisler ve Mimarlar Odası Birliği [TMMOB]'ne bağlı, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası [HKMO]'nun Kayseri Bölge Temsilciliğini yapmıştır.