CHP Kayseri yönetimine Sarıgül'e yakın o isim de girdi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri il kongresi sonrasında dikkat çeken bir ayrıntı. Mustafa Sarıgül'e yakın isim Kayseri il yönetimine girdi. Peki, dikkat çeken o isim kim? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP Kayseri yönetimine Sarıgül'e yakın o isim de girdi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP’de merakla beklenen il kongresi yapıldı. Melikgazi delege seçimlerinin yapılmamasıyla birlikte başlayan tartışmaların gölgesinde yapılan kongre sonucunda Feyzullah Keskin İl Başkanı seçildi. Keskin’in yönetiminde dikkat çeken ilk isim liderliğini bir dönem Mustafa Sarıgül’ün yaptığı Türkiye Değişim Partisi’nin (TDP) Kayseri eski İl Başkanı oldu.
CHP Kayseri yönetimine Sarıgül'e yakın o isim de girdi!TDP, CHP İLE BİRLEŞME KARARI ALMIŞTI!
Son seçim sonrasında CHP’den Erzincan Milletvekili seçilen Sarıgül liderliğindeki parti geçtiğimiz Haziran ayında CHP ile birleşme kararı almıştı. Yaşanan bu yöndeki gelişmelerin ardından partide daha öncede farklı görevlerde bulunan son olarak da 14 Mayıs seçimleri öncesinde TDP’nin Kayseri İl Başkanı olarak da görev yapan Lütfi Aslanhan, CHP il kongresinde partinin il yönetiminde görev aldı.
CHP Kayseri yönetimine Sarıgül'e yakın o isim de girdi! MAYIS AYINDA İL BAŞKANLIĞINA ATANMIŞTI
18 Mayıs 2023 tarihinde TDP Genel Merkezince partinin İl Başkanlığına atanan ve bir süre görev yapan Aslanhan’ın, CHP Kayseri’de İl Başkan yardımcısı olarak görev alması bekleniyor.  Aslanhan, aynız amanda Makina mühendisi. 
İŞTE TEK ADAYLI KONGRE SONRASI CHP'NİN YENİ YÖNETİMİNDE YER ALAN İSİMLER
CHP Kayseri yönetimine Sarıgül'e yakın o isim de girdi!
CHP Kayseri yönetimine Sarıgül'e yakın o isim de girdi!