CHP Kayseri İl Başkanı Adil Demir genel merkezden onay aldı mı? Dikkat çeken ayrıntı!

CHP'de Ümit Özer'in milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından yeni il başkanı tartışması sürerken, dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Partide bir grup il yönetiminin seçimine karşı çıkarak, genel merkezin yolunu tutmuştu. Ancak CHP'nin resmi internet sitesinde dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı.

CHP Kayseri İl Başkanı Adil Demir genel merkezden onay aldı mı? Dikkat çeken ayrıntı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP'de Ümit Özer'in milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından yeni il başkanı tartışması sürerken, dikkat çeken gelişmeler de yaşanıyor. Partide bir grup 'tüzüğün gereği' diyerek yeni başkan için toplanan il yönetiminin seçimine karşı çıkarak, genel merkezin yolunu tutmuştu. Süreçle ilgili dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı...
CHP Kayseri İl Başkanı Adil Demir genel merkezden de onay aldı mı? Dikkat çeken ayrıntıCumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer’in Milletvekili aday adaylığı nedeniyle istifasının ardından yeni il başkanının mevcut yönetim içerisinden belirlenmesini istemeyen bir grup, parti önünde eylem yapmış ve “Yönetim istifa” diye slogan da atmıştı. Bunun yanında bazı ilçe başkanları da genel merkezin yolunu tutarak, Demir'in "pek tanınmadığını ve parti toplantılarına da katılmadığını" savunarak, değiştirilmesini talep etmişti. Bu konuda bazı isimler de yine bazı çevrelerce il başkanlığı için ortaya atılırken, dikkat çeken bir gelişme daha yapandı. CHP'nin resmi internet sitesi www.chp.org.tr adresinde Kayseri İl Başkanı olarak Adil Demir isminin yer alması, "Genel merkezden Adil Demir ismine onay mı çıktı" yorumlarını da beraberinde getirdi.
CHP Kayseri İl Başkanı Adil Demir genel merkezden onay aldı mı? Dikkat çeken ayrıntı!DEMİR YÖNETİM TOPLANTISINDA 17 OYLA BAŞKAN SEÇİLMİŞTİ
CHP il yönetimi hafta başında parti tüzüğü gereği toplanmış ve yapılan oylama sonrasında yeni İl Başkanı Adil Demir seçilmişti. Demir, il yönetiminin yaptığı oylamada 17 oy aldı. Diğer aday Niyazi Ünalmış'a 3 oy çıkarken, seçimde bir oy da çekimser çıkmıştı. 
CHP Kayseri İl Başkanı Adil Demir genel merkezden onay aldı mı? Dikkat çeken ayrıntı!
CHP'DEN İL BAŞKANI PAYLAŞIMI
CHP'nin sosyal medya hesabından da yine yeni il başkanı ile ilgili paylaşım yapıldı. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı: İl Başkanımız Ümit Özer’in istifasının ardından, boşalan il başkanlığı görevine, 9 Ocak 2023 tarihinde yapılan il yönetim kurulu kararıyla  Adil Demir CHP Kayseri İl Başkanı olarak seçilmiştir.
CHP Kayseri İl Başkanı Adil Demir genel merkezden onay aldı mı? Dikkat çeken ayrıntı!