CHP Kayseri'de üye katılım töreni yapacak!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ümit Özer, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın da katılımıyla Cumartesi günü 'Üye Katılım Töreni' yapacaklarını ve partiye yeni katılan üyelere parti rozetlerini takacaklarını söyledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP Kayseri'de üye katılım töreni yapacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Milletvekili Çetin Arık ve partisinin il yönetimi ile birlikte basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Ümit Özer,  “4 Haziran Cumartesi Günü saat 13.00’te Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapacağımız ve yeni üyelerimizle bir araya geleceğimiz, parti rozetlerini takacağımız bu anlamlı buluşmaya partililerimizi ve vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

CHP Kayseri'de üye katılım töreni yapacak!
“GELİN HEP BİRLİKTE KORKU DUVARLARINI YIKALIM”
Parti il binasındaki toplantıda Özer, ayrıca vatandaşlara da seslenerek, “Gelin hep birlikte, cesaretle yürüyelim, korku duvarlarını yıkalım, özlenen Türkiye'yi inşa edelim” ifadelerini kullandı. CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, basın toplantısında “Türkiye’nin birleştirici gücü CHP, ülkemizin zor süreçlerden geçtiği şu dönemde kararlılıkla mücadelesini sürdürüyor. Örgütümüz her alanda milletin sesi olmak için çalışıyor. CHP kadroları, haksızlıkları, yolsuzlukları gündeme taşıyor. Yetim hakkına göz dikenlere, milletin hakkını talan edenlere karşı her alanda, her yerde dik duruyor. Her geçen gün artan yasaklara, baskılara boyun eğmeden kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Yokluğa, yoksulluğa, çaresizliğe hapsedilmek istenen vatandaşımızın yanında, zulmü yapanların karşısında duruyoruz.  Hak, hukuk, adalet diyerek, aydınlık Türkiye yolunda ilerliyoruz. Halkımızla birlikte, halkın iktidarı, özlenen Türkiye’ye kavuşma heyecanı ile yürüyoruz. Biliyoruz, bu onurlu mücadelede yalnız değiliz. Çünkü halkımız bizim yanımızda. AKP yüzünden nefes alamaz, siftah yapamaz hale getirilen esnaflarımız bizim yanımızda. İcralık edilen, borç batağına sürüklenen, traktörü haczedilen çiftçiler bizim yanımızda. Umutlarını her geçen gün bu iktidar yüzünden kaybeden işsizler bizim yanımızda.  Evde tenceresi kaynamayan, kara kara ay sonunu düşünen ev hanımları. Geleceğe güvenle bakamayan çalışanlar bizim yanımızda. Açlığa, kuyruklara mahkûm edilen, torununa harçlık veremez hale getirilen emekliler, yarınlardan endişeli gençler, bizim yanımızda. Kısacası alım gücünün her geçen gün düştüğü, TL’nin değerinin pul olduğu ülkemizde art arda gelen zamlarla beli bükülen milyonlar bizim yanımızda” diye konuştu. 

CHP Kayseri'de üye katılım töreni yapacak!
“GELİN HEP BİRLİKTE KÖTÜLÜĞE, ADALETSİZLİĞE DUR DİYELİM. UMUTSUZLUK YOK. ÇÜNKÜ ÇARE VAR, ÇÖZÜM VAR”
CHP’ye yoğun ilginin olduğunu kaydeden Özer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: İşte bu çerçevede halkın partisine her yerde olduğu gibi Kayserimizde de yoğun ilgi var.Her geçen gün üye sayımız daha da artıyor. Vatandaşımız, artık AKP’nin karanlığından kurtulmak istiyor. Türkiye’nin birleştirici gücünde buluşuyor. Yaptığımız çalışmalarla Kayseri’nin her mahallesinde varız. Her mahallede üyelerimiz var. Halkın partisine coşkuyla, umutla katılımlar sürüyor. Özellikle AKP’ye, MHP’ye ve diğer bazı partilere geçmişte oy vermiş, üye olmuş vatandaşlarımız da, yaşanan kötü tablonun ardından kurtuluşun ve kuruluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nde buluşuyor. Yine daha önce hiçbir partiye üye olmamış vatandaşlarımız da bu kötü gidişe hep birlikte dur demek için halkın partisinde buluşuyor. Cumartesi günü de bu kapsamda Kayseri’de yine önemli bir toplantıya, önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapacağız.  Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Oğuz Kaan Salıcı’nın da katılımıyla Üye Katılım Törenimizi yapacağız. 4 Haziran Cumartesi Günü saat 13.00’te Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapacağımız ve yeni üyelerimizle bir araya geleceğimiz, parti rozetlerini takacağımız bu anlamlı buluşmaya partililerimizi ve vatandaşlarımızı bekliyoruz. Gelin hep birlikte, cesaretle yürüyelim, korku duvarlarını yıkalım, özlenen Türkiye'yi inşa edelim. Gelin hep birlikte kötülüğe, adaletsizliğe dur diyelim. Umutsuzluk yok. Çünkü çare var, çözüm var.  Karanlığı aydınlatan, özgürlüğü haykıran, yıkmayan yapan, kırmayan onaran, ötekileştirmeyen birleştiren, sevgiyi, kardeşliği, barışı, huzuru hedefleyen, sözümüz söz diyen, bu ülkenin Ulu Çınarı Cumhuriyet Halk Partisi var.

CHP Kayseri'de üye katılım töreni yapacak!