CHP kapı kapı dolaşıp, kadınlara anlatacak!

CHP il yönetimi kapı kapı dolaşıp, kadınlara Aile Destekleri Projesini anlatacak... CHP Kayseri İl Başkanı Adil Demir, Milletvekili adayı Ümit Özer ve Kadın Kolları yönetimiyle birlikte basın toplantısı düzenledi.

CHP kapı kapı dolaşıp, kadınlara anlatacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kadınlara iktidar olmaları halinde hayata geçirmeye söz verdikleri Aile Destekleri Sigortasını anlatacak. CHP Kayseri İl Başkanı Adil Demir, konuyla ilgili olarak açıklama yaptı. CHP'nin Kadın Milletvekili adayı Ümit Özer ve beraberindeki Kadın Kolları Başkanı Mevlüdiye Kayabalı Sunu ve kadın kolları üyeleriyle birlikte açıklama yapan Demir, "Hep birlikte umudu çoğaltalım, yaşatalım ve Türkiye’de umudu taşıyalım" dedi.
CHP kapı kapı dolaşıp, kadınlara anlatacak!CHP Kayseri İl Başkanı Adil Demir, açıklamasında şunları söyledi: 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yıllardır mücadelesini verdiği bir projesi var; Aile Destekleri Sigortası. Bu projeyle amaçlanan kadınları, çocukları ve ailelerimizi güven çemberine almak. Geçtiğimiz aylarda İstanbul’da İl Kadın Kolları çok kıymetli bir çalışma başlattı. Aile Destekleri Sigortasını “Umudu Taşı” kampanyası kapsamında kapı kapı anlattı. Şimdi bizde bu kıymetli projeyi tüm Türkiye’ye yayacağız. “Türkiye’de umudu taşı” kampanyası kapsamında Kayseri şehri olarak Aile Destekleri Sigortasını anlatmak üzere sahaya çıkıyoruz.  Her bir vatandaşımıza Aile Destekleri Sigortasını kapı kapı anlatarak çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz.
Bizleri her an mahallerinizde, sokaklarınızda parklarınızda görebilirsiniz. İktidarımızda bir hak haline gelecek olan Aile Destekleri Sigortasını en çok da ihtiyacı olan kadınlara anlatacağız. Ben inanıyorum ki kadınlar feraha çıkacak,  güçlenecek, ailelerimiz rahata erecek, ülkemiz büyüyecek.  Umutluyum ve bu umudumu sizlere aşılamak istiyorum. Hep birlikte umudu çoğaltalım, yaşatalım ve Türkiye’de umudu taşıyalım!
CHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZER: KADINLAR GÜÇLENECEK, AİLELER RAHATA ERECEK, ÜLKEMİZ BÜYÜYECEK
CHP Kayseri Milletvekili adayı Ümit Özer de konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Aile Destekleri Sigortasını hayata geçireceğiz.  Yokluğu, yoksulluğu ortadan kaldıracağız. Kadınlar güçlenecek, aileler rahata erecek, ülkemiz büyüyecek. 
#AileDestekleriSigortasını anlatmak için sahaya çıkan, kapı kapı dolaşıp, bu projeyi kadınlarımıza anlatacak olan İl örgütümüzle, kadınlarımızla bir araya geldik. Allah yollarını açık etsin, hep birlikte her alanda mücadeleye devam.
CHP kapı kapı dolaşıp, kadınlara anlatacak!