CHP İl Başkanı Özkan: Sözde değil özde bir değişim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki 8 buçuk saat süren toplantıyı Kayseri Olay Gazetesi'ne değerlendiren İl Başkanı Özkan, 'Sözde değil özde bir değişim' olması gerektiğini ifade etti. Ayrıntılar haber merkezimiz tarafından hazırlanan haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP İl Başkanı Özkan: Sözde değil özde bir değişim
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, CHP genel merkezinde 8 buçuk saat süren toplantıyı değerlendiren CHP İl Başkanı Zeki Özkan, toplantının son derece verimli geçtiğini ifade etti. CHP Milletvekili Aşkın Genç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ve grup toplantısına katıldıklarını belirten Özkan, “Toplantı gerçekten verimli bir toplantı oldu. İlçelerimizde, illerimizde, halk arasında konuşulan tüm konular dile getirildi. Ben ve diğer il başkanlarımız rahatlıkla görüşlerimizi açıkladık, gördüğümüz eksik ve yanlışları dile getirdik. Ama doğruların da altını çizdik. Sayın genel başkanımız da büyük bir sabırla bizleri dinledi ki, toplantı 12 gibi başladı 21 gibi bitti. Takdir edersiniz ki yaklaşık 9 saatlik bir süre bizleri dinlemesi konuya ne kadar önem verdiğini gösteriyordu.” 
Değişim konusuna da değinen CHP İl Başkanı Özkan, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Toplantının ana konularından biri de değişimdi. MYK’mız tümüyle istifa etti yerine yeni üyeler getirildi. Bunu bir değişim olarak görebilir miyiz, buradan başlayabilir miyiz, bunlar tartışıldı. Ama genel olarak yargımız şu idi: Sözde değil özde bir değişim; söylemleriyle, planlamasıyla bir değişim olması taraftarıydık. Bunu dile getirdik. Yoksa aynı programla, planlamayla sadece kişileri değiştirerek yapılacak bir değişimin bir değişim olmayacağının üzerinde önemle ve özenle durduk. Genel başkanımızda bunu olgunlukla karşıladı. İleriye yönelik planlamalarımızın neler olacağı, nasıl olacağını ayrıntılarıyla konuştuk.”