CHP İl Başkanı Özer paylaştı! Yürek burkan görüntü...

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, pazarda yağmur altında arta kalan sebze ve meyveleri topladığı görülen bir kadının fotoğrafını paylaşarak, iktidara tepki gösterdi.

CHP İl Başkanı Özer paylaştı! Yürek burkan görüntü...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kurulan pazar sonrası yağan yağmura aldırış etmeden arta kalan sebze ve meyveleri topladığı görülen bir kadının fotoğrafını paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Ümit Özer, bu duruma tepki gösterdi. 

CHP İl Başkanı Özer paylaştı! Yürek burkan görüntü...

İl Başkanı Özer, "Yağmur altında pazarda arta kalanları toplayan bir kadın. Her gün farklı yerlerde aynı manzara. İnsanları yokluğa, yoksulluğa mahkum eden bu adaletsiz düzene son vereceğiz. AKP'nin ekonomi modeli; yani bir avuç zengini koruyan, vatandaştan alıp birilerini zengin eden, halkı her geçen gün daha fazla yoksulluğa sürükleyen bu yalan ve talan bitecek. Umutsuzluk yok. Geliyor gelmekte olan.

BAKAN NEBATİ'NİN SÖZLERİNİ HATIRLATTI... 

Diğer yandan ekonomide yaşanan gelişmeleri de değerlendiren CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Mart ayında yaptığı bazı açıklamaları da hatırlatarak, "Gözleri ışıl ışıl Bakan Nebati, mart ayında eski 'yolbaşçısı' Damat Bakanın diliyle dolar 14,84 iken 'Türk Lirası en düşük durumda, daha ineceği bir yer yok, vatandaş rahat olsun' demişti. Yani bir diğer manada Damatça ekonomi modeliyle 'Nisan Marttan, Mayıs Nisandan' daha iyi olacak demek istemişti! Bugün dolar 17 lirayı aştı. Kendi koltukları için günü kurtaranlar, ülkenin geleceğini, milletin elindekileri hiç etmeye devam ediyor. Bu düzenin artık gideri yok. Halkın iktidarı yakın" ifadelerini kullandı. 

CHP İl Başkanı Özer paylaştı! Yürek burkan görüntü...