CHP İl Başkanı Özer: Millete tepeden bakıyor, hakaret ediyor! Bu ne kibir Hülya Nergis!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, AK Parti Milletvekili Hülya Nergis'e tepki gösterdi. Nergis katıldığı bir programda 'Düşünmeden inanan, yarın tuvalet terliği de aday olsa oy verecek kesim…' ifadelerini kullanmıştı. Özer, Nergis'in bu sözleriyle millete hakaret ettiğini belirterek, 'Yazıklar olsun Hülya Nergis. Bu ne kibir! Bu zatın vatandaşımıza yaptığı bu hakaret asla kabul edilemez' diye konuştu.

CHP İl Başkanı Özer: Millete tepeden bakıyor, hakaret ediyor!  Bu ne kibir Hülya Nergis!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aile fertleri ve yakınlarının yurt dışına bazı vakıflar aracılığıyla para transfer ettiğine dair gündeme getirdiği iddialarla ilgili konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, katıldığı TV programında, muhalefetin “Kaçış Planı” çıkışına tepki gösterdi.

CHP İl Başkanı Özer: Millete tepeden bakıyor, hakaret ediyor!  Bu ne kibir Hülya Nergis!
‘BÖYLE SAÇMA SAPAN ÇIKIŞLAR YAPIYORLAR’
Kılıçdaroğlu’nun, TÜRGEV ve Ensar vakıfları aracılığı ile paraların  ABD'deki paralel bir vakfa transfer edildiği iddialarını değerlendiren Nergis, bu iddiaları “Saçma sapan çıkışlar” olarak değerlendirdi. CHP’nin yanı sıra aynı zamanda 6’lı masayı da hedef alan Nergis, muhalefetin gündemi başka yerlere kanalize etmek istediğini savunarak, “Şaşırtmalar lazım ve halkı konsolide etmeleri lazım. Kendilerine düşünmeden inanan, yarın tuvalet terliği de aday olsa oy verecek olan kesimi de konsolide etmeleri lazım. Dolayısıyla böyle saçma sapan çıkışlar yapıyorlar” ifadeleri dikkat çekti.
"LİDERİ, REİSİ MİLLETE HAKARET EDİYOR, NERGİS DE LİDERİNİN İZİNDEN GİDEREK, MİLLETE HAKARET EDİYOR"
AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis’in bu yöndeki sözlerine sert tepki gösteren CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, “Lideri, reisi millete hakaret ediyor, aşağılıyor,  ağza alınmayacak ifadeler kullanıyor. Şimdi de liderinin izinden giden AKP’nin Kayseri’den ve ülke gerçeklerinden bihaber Milletvekili Hülya Nergis, millete utanmadan hakaret ediyor” dedi.

CHP İl Başkanı Özer: Millete tepeden bakıyor, hakaret ediyor!  Bu ne kibir Hülya Nergis!
“BÖYLE BİR ANLAYIŞ MİLLETİ TEMSİL EDEMEZ. YAKIŞMIYOR!”
CHP İl Başkanı Özer, tepkisinde şu ifadeleri kullandı: Analarının ak sütü gibi helal oy veren milyonlara, bu ülkenin, bu memleketin insanlarına tercihlerinden dolayı “Düşünmeden inanan, yarın tuvalet terliği de aday olsa oy verecek kesim…” ifadelerini kullanıyor. Yazıklar olsun Hülya Nergis. Bu ne kibir! Bu zatın vatandaşımıza yaptığı bu hakaret asla kabul edilemez.  Yaptığı açıklamalarla Suriyelileri el üstünde tutan, toz kondurmayan, öve öve yere göğe sığdıramayan, ama konu kendi insanına gelince böyle hakaret eden, küçük gören, tepeden bakan, özbeöz yurdunda bu vatan evlatlarına üvey evlat muamelesi yapan, “Tuvalet terliğine oy verecek kesim..!” diyerek, sözüm ona küçümseyen, hakaretin yanında kin ve nefretini de kusan bu zihniyete şaşırdık mı? Hayır. Bu kişiye ve bu zihniyete en güzel cevabı yarın sandık geldiğinde vatandaşlarımız verecektir. Saçma sapan açıklamalarla gündeme gelen, halktan uzak, vatandaşa hakaret eden böyle bir anlayış milleti temsil edemez. Yakışmıyor! Umutsuzluk yok. Sevgi dili, huzur bu ülkeye gelecek. Halkın iktidarı yakın. Onlar yıktılar biz yeniden inşa edeceğiz. Onlar ayrıştırdılar biz kucaklayacağız. Onlar üzdüler biz vatandaşı sevindireceğiz.

AK Partili Nergis'ten muhalefeti kızdıracak sözler: Kendilerine düşünmeden inanan, yarın tuvalet terliği de aday olsa oy verecek kesim…

Haberin detayları için TIKLAYIN