CHP İl Başkanı Özer'den, Özhaseki'ye tepki!

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer'den, Özhaseki tepkisi: Kılıçdaroğlu iktidarda olsaydı, Kayseri'de her 2 kişiden 1'i icralık olmazdı! Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve yol arkadaşları iş başında olsaydı, yetimin hakkı asla buhar olmazdı. Kimse vatandaşın hakkına, hukukuna göz koyamazdı.

CHP İl Başkanı Özer'den, Özhaseki'ye tepki!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, partisinin Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen İzmit İlçe 66. Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuştu.
ÖZHASEKİ: YA KILIÇDAROĞLU'NUN İKTİDARDA OLDUĞU DÖNEMDE PANDEMİYE YAKALANSAYDIK
Toplantıda CHP’ye yüklenen Özhaseki, “O kadar çok başarımız var ki, şükrediyoruz. Cumhuriyet tarihindeki bütün hükümetlerden başarılıyız. AK Parti’nin olduğu bir dönemde pandemiye yakalandık. Ya Kılıçdaroğlu’nun iktidarda olduğu bir dönemde pandemiye yakalansaydık halimiz ne olurdu? Bunu bir düşünün” ifadelerini kullandı. Özhaseki’nin bu açıklamaları CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer’i kızdırdı. 
“KILIÇDAROĞLU VE YOL ARKADAŞLARI İŞ BAŞINDA OLSAYDI, YETİMİN HAKKI ASLA BUHAR OLMAZDI. KİMSE VATANDAŞIN HAKKINA, HUKUKUNA GÖZ KOYAMAZDI”
“Ateş bacayı sarmış. Korku duvarları aşmış”diyen CHP İl Başkanı Özer, tepkisinde pandemi sürecinde yaşanan bazı  olaylara ve gelişmelere atıfta bulunarak, şunları söyledi: Jübileye hazırlanan, Suriyelilere övgüler dizen, "sanayiyi onlar ayakta tutuyor" diyen, hep hor gördüğü kendi vatandaşına ise sürekli yokluğu, yoksulluğu, sabrı layık gören zat, demiş ki, "Pandemiye Kılıçdaroğlu'nun iktidar olduğu dönemde yakalansaydık ne olurdu?" 
Ne olurdu, yaşanmış, herkesin gördüğü, bildiği bazı örneklerle anlatalım;
Örneğin, Kayseri’nin göbeğinde Esnaf "nefes alamıyoruz" diye isyan etmezdi, pankart asmazdı.
Esnaf "açım aç" diye Belediyede bağırmazdı...
Çiftçinin traktörü, tarlası haczedilmezdi. 
Otobüsçü esnafı belediyeyi basmazdı.
Bir yılda 1000 esnaf kepek kapatmazdı.
Şehirde 1138 özbeöz vatan evladı esnaf kepenk kapatırken, 1200 Suriyeli iş yeri açmazdı! 
"Gönül belediyeciliği" adı altında esnafın kira ücretine yüzde 75 zam yapılmazdı. 
Kirasını ödeyemeyen esnaf icralık olmazdı. 
Kayseri'de her 2 kişiden biri icralık hale getirilmezdi.
Kentte her 4 aileden biri devlete muhtaç edilmezdi. 
Kentte bir yılda yoksul hane sayısı 67 bin artmaz, nüfusun neredeyse yarısı muhtaç hale getirilmezdi.
Kayseri tarım alanı sıralamasında 6'dan 8'inci sıraya gerilemezdi.
AKP Milletvekilinin oğlu pandemiyi fırsata çevirip, millet test kiti bulamazken, vatandaşa test kiti pazarlayamazdı. 
Bir Ticaret Bakanı, kendi şirketinden bakanlığa piyasanın çok üstünde yani pahalıya dezenfektan satmaz, bu skandal ticarete cesaret edemezdi!
Pardon Kayseri İl sınırlarını aşmışız! 
Bu arada unutmadan Özhaseki'nin yol arkadaşı, AKP'li Elitaş, kayıp 128 milyar dolar için Meclis'te "2019 yılı başından itibaren pandemide işsiz kalanlara, kepenk kapatan esnafa, vatandaşlara harcandı" demişti. 
2019'da pandemi olmadığına göre, tekrar soralım, "128 milyar dolar nerede?" 
Hatırlatalım, "128 milyar doları, o dönem (AKP'li Elitaş'ın dediği gibi vatandaşa verilmiş olsaydı) kişi başına 12 bin 336, aile başına ise 61 bin 680 Türk Lirası düşüyordu. Sahi, yandaşlar ve ballılar hariç, bu parayı alan vatandaşımız var mı? 
İşte Milletin sesi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve yol arkadaşları iş başında olsaydı, yetimin hakkı asla buhar olmazdı. Kimse vatandaşın hakkına, hukukuna göz koyamazdı. Umutsuzluk yok. Türkiye'ye özlenen hak, hukuk, adalet gelecek. Herkes halkın iktidarında nefes alacak...

CHP İl Başkanı Özer'den, Özhaseki'ye tepki!