CHP İl Başkanı Özer'den, AK Parti Milletvekili Tamer'e 3 kuruşluk dava!

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, hastanelerdeki uzun randevu süreleri ve vatandaşın tedavi olamadığına yönelik bazı paylaşımlarına, katıldığı bir televizyon programında kendisine yönelik olarak 'Ya senin ne beynin yeter bunu anlamaya… IQ düşük olan birisi IQ düşük olan birisi, kalkıp da sen hastanelerin işleyiş tarzını dahi bilmeden iftira atıyorsun' diyen AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, hakkında 3 kuruşluk dava açtı.

CHP İl Başkanı Özer'den, AK Parti Milletvekili  Tamer'e 3 kuruşluk dava!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Adliyesi’nde, CHP Milletvekili Çetin Arık ve partilileri ile birlikte AK Parti  Milletvekili İsmail Tamer, hakkında "hakaret" iddiasıyla suç duyurusunda bulunan CHP İl başkanı Ümit Özer, daha sonra basına açıklama yaptı. Özer, Tamer'in, ülke ve Kayseri gerçeklerinden bihaber olduğunu savunarak, Pensilvanya ziyaretini yeniden gündeme taşıdı.
“TAMER 'BEN HOCA EFENDİNİN YANINA GİTMEK İSTEMEDİM, AMA İTİRAZ DA EDEMEDİM' DİYEREK AKLINI DA BEYNİN DE KİME KİRAYA VERDİĞİNİ ALENİ BİR ŞEKİLDE BEYAN ETMİŞTİR”
AK Parti Milletvekili İsmail Tamer hakkında 3 kuruşluk tazminat davası açtıklarını kaydeden Özer,  “AK Partili İsmail Tamer, katıldığı bir televizyon programında boyunu da haddini de aşan ifadelerde bulunmuştur. Siyasi ahlaka aykırı bir şekilde Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanını ‘beyinsizlikle’ suçlamış. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile boy boy fotoğrafları çıkan, Pensilvanya 'ya gittiğini itiraf da eden bu zat yaptığı açıklamada, 'Ben hoca efendinin yanına gitmek istemedim, ama itiraz da edemedim' diyerek aklını da beynin de kime kiraya verdiğini aleni bir şekilde beyan etmiştir. Böyle bir zatın Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanının beynini de, IQ'sunu da ölçmek haddi değildir. Aynı zat  Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, milletin meclisinde yalan söylemiştir. Türkiye'de kişi başına milli gelirin 10 bin dolar olduğunu ifade etmiştir. Kentinden de ülkesinden de bihaber olan bu zat. Bilmelidir ki Türkiye'de kişi başı milli gelir 8 bin 589 dolardır. Milletvekilliğini yaptığı kentinki ise 8 senedir düşmektedir. Türkiye ortalamasının altında ve 7 bin 579 dolardır" dedi.
“TÜRKİYE’NİN VE ÜLKENİN GERÇEKLERİNDEN BİHABER”
Açıklamasında "Bu zat katıldığı televizyon programında hem milletvekilimiz Çetin Arık'ı hem de beni yalancılıkla suçlamıştır. Kimin ne söylediği ortadadır” diyen CHP İl Başkanı Ümit Özer,  şu ifadeleri kullandı: Kentinden ülkesinden bihaber olan bu zat 'herkes elindeki telefonu 6 ayda bir değiştiriyor' demiştir. ' Asgari ücretlinin evini önünde arabası var' demiştir. Milletinden bihaber olan bu zat, keşke sokağa, vatandaşın içine çıksa ve görse. Çöpten ekmek toplayan anneleri, pazar artıklarını toplayan vatandaşlarımızı görse. 'Nefes alamıyoruz' diye pankart asan esnafımızı görse. Sağlıkla ilgili de konuşmuş. Keşke diş hastanesinde verilen randevu tarihlerini görse, verilen tomografi tarihlerini görse. Türkiye'nin ve vekili olduğu kentin gerçeklerini görebilse. O halkını göremiyor, ama Kayserili vatandaşlar onun çok net şekilde görüyor. Önümüzdeki ilk seçimde de halkımız gereken cevabı sandıkta verecektir" diye konuştu.

Haber