CHP İl Başkanı Özer: Artık mızrak çuvala sığmıyor!

CHP İl Başkanı Özer: Suç örgütü liderinden 10 bin dolar maaş alan siyasetçi kim?

CHP İl Başkanı Özer: Artık mızrak çuvala sığmıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl ve ilçe binalarından toplatılan, daha sonra mahkemelere taşınan "128 milyar dolar nerede?" pankartının ardından bu kez de İçişleri Bakan'ı Soylu'nun gündeme getirdiği "Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar alan bir siyasetçi var" sözlerini pankarta taşıdı. CHP İl ve ilçe teşkilatları parti binalarına "Mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim?" yazılı pankartlar asıldı.
CHP İl Başkanı Ümit Özer, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “AKP iktidarının kirli ilişkileri nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti tarihinin utanç dolu günlerini yaşıyoruz” dedi.
“BİR ZAMANLAR EL ÜSTÜNTE TUTUYORLARDI…”
 “Bir zamanlar AKP iktidarının el üstünde tuttuğu, koruma polisi verdiği, mitingler düzenlettirip aydınları tehdit ettirdiği suç örgütü liderinin açıklamalarını ibretle izliyoruz” diyen Özer, “Kan donduran iddialar karşısında AKP yetkilileri açıklama yaparmış gibi yapıp, güneşi balçıkla sıvamaya çalışmaktadır. Evet biz AKP’nin 18 yılda kaçakçıların önüne yatan omurgasız siyasetçileri kahkahalarla akladığına; rüşvetçi siyasetçileri büyükelçi yaptığına sıklıkla tanık olduk. Ama artık mızrak çuvala sığmıyor. Türk Milleti suç örgütü liderinden 10 bin dolar maaş alan siyasetçinin kim olduğu soruyor, biz de milletimiz adına soruyoruz. Bu iddianın sahibi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu suç işliyor. Çünkü yasalarımıza göre ‘kamu görevlisinin suçu bildirmemesi’ suçtur. Hukuk devletinde İçişleri Bakanı ekranlardan mektup yazmaz, gereğini yapar. Suç örgütü liderinden 10 bin dolar maaş alan siyasetçi kim? Cumhuriyet Halk Partisi olarak nasıl ki milletimizin kaynağı olan 128 Milyar Dolar’ın akıbetini sormaya devam ediyorsak, suç örgütü liderinden 10 bin dolar maaş alan siyasetçiyi de sormaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.