CHP İl Başkanı Özer: AKP vatandaşa, muhtaç ettiği kuru ekmeği de çok gördü!

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer: Döviz garantili işlere, yandaş müteahhitlere, yandaş dernek ve vakıflara milyarları aktaran, ama doğmamış çocuğu borçlandıran, milletin elindekine, avucundakine, sofrasındakine göz koyan bu zam zihniyeti, vatandaşı yokluğa, yoksulluğa, kuyruklara mahkum etti. Vatandaşa, muhtaç ettiği kuru ekmeği de çok gördü!

CHP İl Başkanı Özer: AKP vatandaşa, muhtaç ettiği kuru ekmeği de çok gördü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Kent Ekmeğe yapılan zamma tepki gösterdi. Özer, “Otomatiğe bağlayıp, eserleri olan kötü ekonomi modeli ile vatandaşın ekmeğine de 2 ayda bir zam yaptılar. AKP vatandaşa, muhtaç ettiği kuru ekmeği de çok gördü! Yıllardır aynı yüzler aynı sözler bu kötü tablonun sebebiler. Artık yeter” dedi.

CHP İl Başkanı Özer: AKP vatandaşa, muhtaç ettiği kuru ekmeği de çok gördü!
CHP İl Başkanı Ümit Özer, tepkisinde şu ifadeleri kullandı: Ekmeğe zam yapmayacakları söylemişlerdi. Diğer bir çok sözleri gibi yine verdikleri sözleri tutmadılar. Otomatiğe bağlayıp, eserleri olan kötü ekonomi modeli ile vatandaşın ekmeğine de 2 ayda bir zam yaptılar. Önce 50 kuruş, şimdi de 75 kuruş zam. Döviz garantili işlere, yandaş müteahhitlere, yandaş dernek ve vakıflara milyarları aktaran, ama doğmamış çocuğu borçlandıran, milletin elindekine, avucundakine, sofrasındakine göz koyan bu zam zihniyeti, vatandaşı yokluğa, yoksulluğa, kuyruklara mahkum etti. Vatandaşa, muhtaç ettiği kuru ekmeği de çok gördü! Kuyrukları saklamak için kılıf arayan kent ekmek büfesini arka sokağa taşıyan ey AKP zihniyeti, mızrak çuvala sığmıyor, vatandaş gerçek yüzünüzü görüyor! AKP demek zam demek! Yıllardır aynı yüzler aynı sözler bu kötü tablonun sebebiler. Artık yeter... Umutsuzluk yok. Geliyor gelmekte olan.
EKMEĞE 75 KURUŞ ZAM GELDİ
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kaytur A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Kent Ekmek maliyet artışlarını gerekçe göstererek ekmek fiyatlarına zam yaptı. Buna göre, 2 liraya satılan 200 gram somun ekmeğin fiyatı zamla birlikte 2 lira 75 kuruşa yükseldi.