CHP İl Başkanı Özer: 3Y oldu 4Y!

CHP İl Başkanı Özer: 3Y oldu 4Y!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir’in,  "Akaryakıt istasyonlarındaki kuyruklar zamdan değil, zamlarla ilgili kuyruk yok, kuyruklar araç fazlalığından" sözleri ile AK Partili Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Tural’ın, trafik yoğunluğu ile ilgili “Demek ki, iktidarımız döneminde vatandaş çok zenginleşmiş ki bu yollara sığmaz olmuşsuz. Her evde 3-5 araba var” açıklamalarına tepki gösterdi.
“SARAYDAN BAKANLAR VE SADECE SARAYA BAKANLAR GERÇEKLERİ GÖREMEZ”
Geneldeki kafa neyse yerelde de aynı” diyen Özer, “AKP Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Akaryakıt istasyonlarındaki kuyruklar zamdan değil, zamlarla ilgili kuyruk yok, kuyruklar araç fazlalığından’diyerek, milletin aklıyla alay ederken bu da Kayseri'de AKP'li bir Meclis Üyesi. Belediye Meclisinde konuşuyor ve bakın ne diyor: ‘İktidarımız döneminde vatandaş o kadar zenginleşti ki yollara sığmaz olmuşuz. Her evde  3-5 araç var’ Duy da inanma! Herkesi kedi gibi görüyorlar. Ne diyorduk; saraydan bakanlar ve sadece saraya bakanlar gerçekleri göremez. Vatandaşın halinden anlamayan, vatandaşın halini görmeyen bu düzenin artık gideri yok” dedi.
CHP İl Başkanı Özer, açıklamasında “3Y oldu 4Y. Yani yoksulluğa, yolsuzluğa, yasaklara bir de ‘yüzsüzlük’ eklendi” diyerek AKP cephesinden yapılan bu yöndeki açıklamalara tepki gösterdi.
“SARAYLARDAN, LÜKS, BALLI YAŞAMLARINDAN ÇIKIP, GERÇEKLERİ GÖRMÜYORLAR”
Özer,  “O kadar duyarsızlaştılar ki! Halden anlamıyorlar, vatandaşı dinlemiyorlar. Saraylardan, lüks, ballı yaşamlarından çıkıp, gerçekleri görmüyorlar. Yanlışlarla yola devam ediyorlar. 3Y oldu 4Y. Yani yoksulluğa, yolsuzluğa, yasaklara bir de "yüzsüzlük" eklendi. Milletin aklıyla, haliyle alay etmeye devam ediyorlar. Biri bitiyor, diğeri başlıyor. Hakikaten uçuyorlar, uçuruyorlar! Şimdi de AKP Milletvekili İbrahim Aydemir, Zamlarla ilgili benzin istasyonlarında bir kuyruk yok. Kuyruk nereden kaynaklanıyor biliyor musun? Araç sayısı fazla ondan kaynaklı’ diyor. Bu düzenin artık gideri yok. Halkın iktidarı yakın.” ifadelerini kullandı. 

AK Partili Tural: İktidarımız döneminde vatandaş çok zenginleşmiş ki bu yollara sığmaz olmuşuz!

Haberin ayrıntıları için TIKLAYIN