CHP ERÜ'deki bu görüntüleri gündeme taşıdı

Cumhuriyet Halk Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, Erciyes Üniversitesi yemekhanesinden görüntüler paylaşarak, 'Yemekhanelerinde yolsuzluk mu yapılıyor, birilerine haksız kazanç mı amaçlanıyor?' diye sordu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

CHP ERÜ'deki bu görüntüleri gündeme taşıdı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Melikgazi İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, Erciyes Üniversitesi yemekhanesinden çekildiği belirtilen görüntüleri paylaşarak, çarpıcı iddiaları gündeme taşıdı. Yemekhanede yolsuzluk yapıldığını ve birilerine, haksız kazanç sağlandığını öne süren Yıldırım, sosyal medya hesabından şu açıklamaları yaptı: “Yine ülkede yönetilememe sorunu, Evet yine usulsüzlük, yine ziyan!..

CHP ERÜ'deki bu görüntüleri gündeme taşıdı

Kayseri Erciyes Üniversitesi, yemekhanesi acaba kimlerin elinde ve kimler haksız kazanç sağlıyor?
İnsanların geçim sıkıntısı yaşadığı bir zamanda; Erciyes Üniversitesi yemekhanesinde fazla miktarda ki yemeğin kaynağı yine hangi firma zengin edilerek, günlük binlerce yemek çöpe atılıyor. 
Geleceğe ve ülkeye taze beyinler, ahlaklı gençler, çalışan bireyler, ülkeye fayda sağlayacak insanlar yetiştirmeyi amaçlayan okulların yemekhanelerinde yolsuzluk mu yapılıyor, birilerine haksız kazanç mı amaçlanıyor?

CHP ERÜ'deki bu görüntüleri gündeme taşıdı

Bozuk ve kurtlu yemeklerden, KYK yurtlarında ki asansör facialarından sonra birde haksız kazanç için fazla alınan gıdalar, sonrasında çöpe giden yemeklerle karşı karşıyayız…

Durumu görüp bilen yemekhane çalışanlarına yapılan psikolojik baskıda işin cabası tabi ki…

CHP ERÜ'deki bu görüntüleri gündeme taşıdı

Evet, göz önünde yolsuzluk yapanlara ceza kesilirken bu şekilde gizli kapaklı yürütülen yolsuzluklar ne olacak…  En büyük hazinelerimizden biri olan milli servetlerimiz bu şekilde hem soyut hem de somut olarak daha nereye kadar hiç edilecek ‘birileri kazansın diye’. 

Yapılan usulsüzlükleri gören yeni neslimize bunları nasıl açıklayacağız ya da açıklama zahmetinde bulunacak mıyız? 

CHP ERÜ'deki bu görüntüleri gündeme taşıdı

Gıdaların alındığı firmanın kârı ne kadar?

Yemekhane kapasitesi ne kadar kaç bin kişilik yemek çıkartılıyor, maliyet düşsün diye veya fazla kâr edebilmek için son kullanma tarihi yakın ürünler mi alınıyor, satılıyor ? On binlerce personel ve öğrencinin yediği bu yemekler nerelerde hangi şartlarda hazırlanıyor, Erciyes üniversitesi Tıp Fakültesinde hijyen kuralları yok mu ? 

Bu firma ve kurum nasıl denetleniyor mu ? 

Çocuklarımız neler yiyor? 

Ödediğimiz vergiler yine nereye gidiyor kimler yiyor?”

CHP ERÜ'deki bu görüntüleri gündeme taşıdı