CHP'den yanıt: Kazandık algılarına inanmayın

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde kargaşa devam ediyor. CHP ile MHP'nin kıyasıya mücadele ettiği ilçede önceki saatlerde arbede yaşanmıştı. CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, Pınarbaşı ilçesinde yaşanan tartışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP'den yanıt: Kazandık algılarına inanmayın
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) kıyasıya yarıştığı Pınarbaşı ilçesinde adliyede arbede yaşanmıştı. Yaşanan arbedenin ardından orada bulunan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy Olay Türk TV ekranlarında konuştu ve 'Helal oylarımızla aldığımız Pınarbaşı'nı kimseye vermeyiz' dedi. diyen Milletvekili Ersoy, 'Birleştirme tutanaklarının değiştirildiğini' öne sürdü. Ersoy'un, konuşması sırasında CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç'i de şahit göstermesi dikkat çekti. Ersoy, 'Bizim verilerimize göre 350-360 oy gibi öndeyiz. Mühürlü torbalardan çıkanı alıp, mühürsüzleri koymuşlar. Şahidimiz de CHP Milletvekili Aşkın Genç'tir. Kaymakamın odasında kendisi de kabul etmiştir ' dedi. 

Ersoy’un bu açıklamalarına yanıt CHP cephesinden gecikmedi. Pınarbaşı’na giden CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, MHP’nin algı oluşturmaya çalıştığını söyleyerek, “Sakin kalmalıyız.” ifadelerini kullandı. Keskin açıklamasında, “Sanki kazanmış gibi gösteriyorlar sakın inanmayın. Biraz önce ben kendi gözlerimle ekranı gördüm. Deniz Başkan şuanda önde. Gelen sandıkların hepsinde ya başa baş ya da üç dört oy önde çıkıyoruz. Sakin olacağız. 70’e yakın sandık var. Açılan sandıkların hiç birinde geri değiliz. Gittikçe fark açılacak. Algı oluşturuyorlar. Amaçları bizi geri çekmek. Onu da yapabildikleri kadar sonrası zorbalık yapmak. Kesinlikle buna müsaade etmeyeceğiz ama sakin olmamız lazım. Burada bekleyeceğiz. Görevliler haricinde kimse girmeyecek. Tedbirimizi aldık. Kesinlikle bu seçimi aldık.” diye konuştu.