CHP'den Sarız açıklaması

Kayseri'nin Sarız ilçesinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde Başkan seçilen Ömer Faruk Eroğlu mazbatasını alarak göreve başladı. CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, konuyla ilgili olarak açıklama yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde

CHP'den Sarız açıklaması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Sarız ilçesinde seçimi Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) adayı Ömer Faruk Eroğlu kazandı. Yüzde 45, 93 oy oranına ulaşan Eroğlu, yüzde 38,52 alan Cumhur İttifakının adayı MHP'li Baki Bayrak'ı geride bırakarak, yeni Başkan seçildi. Başkan Eroğlu, mazbatasını bugün alarak, göreve başladı.

CHP'den Sarız açıklaması

Parti gözetmeksizin herkese hizmet edeceğiz

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, mazbata törenine katılarak, Eroğlu'na başarı dileklerini iletti.

CHP'den Sarız açıklaması

Mazbata töreninin ardından açıklama yapan Milletvekili Aşkın Genç, parti gözetmeksizin herkese hizmet edeceklerini söyledi. Genç, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: Sarız Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Eroğlu, mazbatasını alarak bugün görevine başladı. Vatandaşlarımıza her zaman dediğimiz gibi, sosyal ve halkçı belediyecilik anlayışı ile belediyenin kaynaklarını sadece vatandaşlarımız için kullanacak, parti gözetmeksizin herkese hizmet edeceğiz. Başkanımıza çıktığı bu yolda başarılar diliyorum, yolu açık olsun.

CHP'den Sarız açıklamasıCHP'den Sarız açıklaması