CHP`DEN O FOTOĞRAFLA İLGİLİ AÇIKLAMA: YIL 2016 YANİ AKP DÖNEMİNE AİT! İYİ SEYİRLER

CHP`DEN O FOTOĞRAFLA İLGİLİ AÇIKLAMA: YIL 2016 YANİ AKP DÖNEMİNE AİT! İYİ SEYİRLER
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, İstanbul’un Şile ilçesinde çekilen ve AK Parti cephesince partisi hedef gösterilerek paylaşılan ‘su kuyruğu’ fotoğrafına tepki gösterdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın yeni çekildiği iddiasıyla paylaştığı ve CHP'yi eleştirdiği paylaşıma yanıt veren ve Varank'a seslenen Kaya, söz konusu fotoğrafın 2016 yılına ait olduğunu belirterek, “Film sizin dönemde çekilmiş” dedi.
CHP'Lİ KAYA: FOTOĞRAF 2016'DA ÇEKİLMİŞ, İYİ SEYİRLER
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, “Sayın Varank, film sizin dönemde çekilmiş. Olay İstanbul’da geçiyor. Yıl 2016, iyi seyirler. Ayrıca siz atanmış bir bakansınız, seçilmişlere çamur atarak siyaset yapmanız etik değil” ifadelerini kullandı. 
ÖZHASEKİ DE 'YAZIK 1 YILDA 26 YIL GERİYE GÖTÜRDÜNÜZ' DİYE  PAYLAŞTI! 
Diğer yandan söz konusu fotoğrafı AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki de 5 Temmuz 2020'de çekildiği iddiasıyla etiketledi ve sosyal medya hesaplarından paylaştı. CHP'yi hedef alan Özhaseki, 2016 yani İstanbul, partilisi belediye Başkanı tarafından yönetilirken çekildiği belirtilen fotoğrafı paylaşarak, şunları yazdı, "İstanbul’u 1 yılda nasıl 26 yıl geriye götürdünüz? Oturmuş bir sistemi bu kadar hızlı nasıl bozdunuz? Bu fotoğraflar her şeye cevap veriyor. Yazık, çok yazık."
İki parti arasındaki İstanbul fotoğraf düellosunun nasıl sonuçlanacağı merak konusu olurken, AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamamda eski Bakan Betül Sayan Kaya da, görseli paylaşarak CHP'ye yüklenen isimler arasında yer aldı.