CHP'den Felahiye çıkarması

31 Mart için geri sayım başlarken partilerde çalışmalarına hız veriyor. İlçelerde vatandaşlarla buluşan partililer adayları için oy istiyor. Bu kapsamda CHP teşkilatı Felahiye'de vatandaşlarla buluştu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

CHP'den Felahiye çıkarması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yerel seçim heyecanı gün geçtikçe artıyor. Seçime sayılı günler kala adaylar çalışmalarını sürdürüyor. Adaylara ise partilerinin milletvekilleri eşlik etmeye özen gösteriyor. Bu çerçevede Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Felahiye’ye gitti. Burada Belediye Başkan Adayı Şeref Güleser, İlçe Başkanı Ali Özbay, kadın ve gençlik kolları ile bir araya gelen Milletvekili Genç, miting düzenledi.

CHP'den Felahiye çıkarması

Mitingde vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür ederin Genç bir teşekkür de partililerine etti. “Bugün Felahiye’de mitingimizi büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Felahiye için büyük bir azimle çalışan Belediye Başkan Adayımız Sn. Şeref Güleser’i, İlçe Başkanımız Sn. Ali Özbay’ı, kadın ve gençlik kollarımızı emeklerinden dolayı yürekten kutluyorum.” diyen Genç, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Bizleri yalnız bırakmayan, bağrına basan hemşerilerime sonsuz sevgilerimi iletiyorum. Bu toprakları halkçı belediyecilik ile tanıştıracak, aydınlık bir geleceği hep birlikte büyüteceğiz.” 

CHP'den Felahiye çıkarması