CHP'den destek çağrısı: Bugün saat 15:00'e kadar...

CHP Milletvekili aday adayı Ümit Özer, deprem bölgesinde bulunan CHP il Başkanı Adil Demir ve parti yöneticileriyle yaptıkları görüşmenin ardından acil ihtiyaç taleplerine yönelik ikinci bir yardım yüklü aracın daha Kayseri'den yola çıkacağını söyledi. Özer, vatandaşlardan da destek istedi.

CHP'den destek çağrısı: Bugün saat 15:00'e kadar...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP'de deprem bölgesine yönelik yardım çalışması sürüyor. İl Başkanı Adil Demir ve parti yöneticileri ilk etapta elde edilen yardımları bölgeye ulaştırdı. CHP il yönetimi aynı zamanda deprem bölgesinde vatandaşlara çorba da dağıtıyor.

CHP'den destek çağrısı: Bugün saat 15:00'e kadar...

Diğer yandan CHP Kayseri Milletvekili aday adayı ve aynı zamanda eski İl Başkanı Ümit Özer, bölgeye destek için yeni bir çalışma daha başlattıklarını duyurdu. İl Başkanı Adil Demir ve parti yöneticileriyle yaptıkları görüşmenin ardından acil ihtiyaçlara göre yeni bir yardım çalışması daha başlattıklarını kaydeden Özer, yardım yapacakların, öncelikli olarak belirlenen yardım içeriğine göre desteklerini Cuma günü 15:00'e kadar partiye ulaştırmalarını istedi.

BUGÜN SAAT 15:00'E KADAR KURU GIDA, EŞOFMAN, İÇLİK, SOĞUKTAN KORUYACAK BATTANİYE... 

Özer, şunları söyledi: Değerli yol arkadaşlarım, kıymetli hemşehrilerim, desteğinizi bekliyoruz...

Değerli yol arkadaşlarım, kıymetli hemşerilerim…
Zor günlerden geçiyoruz. Deprem felaketi illerimizde büyük yıkıma neden oldu. Binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti, yaralandı. Şu an enkaz altında can kurtarma mücadelesi de sürüyor. Vatandaşlarımız, arama kurtarma ekipleri depreme soğuğa karşı  büyük mücadele veriyor. Öncelikle kalbimiz, dualarımız felaketi yaşayan tüm vatandaşlarımızla. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak yaraları sarmak için ilk günden bu güne elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Kayseri il örgütü olarak da  yardımlarımızı bölgeye ulaştırdık. Şu an İl Başkanımız Sayın Adil Demir  ve parti yöneticilerimiz de bölgede. Depremin vurduğu illerden Hatay’da. Şimdi kendisiyle yaptığımız görüşmede bazı acil ihtiyaç listesi iletti. Oradaki vatandaşlarımız bizden destek bekliyor. Özellikle kuru gıda, battaniye, eşofman, içlik, soğuktan koruyacak malzemeler gibi acil ihtiyaçların olduğu belirtildi. Bu nedenle herkesten bu konuda destek bekliyoruz. Cuma günü saat 15:00'e kadar İl başkanlığımızda topladığımız bu yardımları da bölgeye ulaştırmak istiyoruz. Buradan herkese çağrıda bulunuyorum, yardımlarınızı, desteklerinizi bekliyoruz. Hep birlikte yaraları saracağız, el birliği ile bu kötü günleri aşacağız. Allah bir daha bu tür felaketleri yaşatmasın. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.

CHP'den destek çağrısı: Bugün saat 15:00'e kadar...