CHP'den çarpıcı iddia

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, düzenlediği basın toplantısında Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ün 15 Temmuz gecesi vatandaşlara hitap ederken, 'FETÖ'cü kardeşlerimizle kucaklaşacağız onları affedeceğiz' dediğini öne sürdü. CHP Konuyla ilgili olarak suç ihbarında bulunmaya hazırlanıyor. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

CHP'den çarpıcı iddia
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, düzenlediği basın toplantısında çarpıcı iddiaları gündeme taşıdı. Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin kamu gücünü kullanarak seçim çalışmalarını yürüttüğünü ifade eden Keskin, Yahyalı Belediyesiyle ilgili de dikkat çeken açıklamalar yaptı. Yahyalı Belediyesi önünde kendisi, eşi ve çocuğunu ateşe veren Mesut Devrim’in ölümüyle ilgili Belediye hakkında yaptıkları suç duyurusuna takipsizlik verilmesine tepki gösterdi. 
Keskin’in Öztürk ile ilgili ikinci açıklaması ise son derece dikkat çekiciydi. Ellerinde o güne ait görüntülerin olduğunu belirterek, Öztürk’ün 15 Temmuz gecesi vatandaşlara hitap ederken, “FETÖ'cü kardeşlerimizle kucaklaşacağız onları affedeceğiz” dediğini belirtti. 
Cumhuriyet Halk Partisi söz konusu görüntülerle ilgili olarak da Cumhuriyet Savcılığı’na suç ihbarında bulunacak.