CHP'den Büyükşehir Belediyesi'ne 'performans' tepkisi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde 2022 Mali Yılı Performans Programı ile 2022 Mali Yılı Bütçesinin görüşüldüğü toplantıda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özer, bazı kalemlere dikkat çekerek, bu planlamayla Kayseri'de sorunların çözülemeyeceğini söyledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP'den Büyükşehir Belediyesi'ne 'performans' tepkisi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özer, Meclis toplantısında yaptığı konuşmada, “Performans Programında hava kirliği azaltmaya yönelik 200 bin TL bütçe ayrılmış. Hava kirliliği 200 bin lira gibi bir bütçe ile azaltamazsınız. Tarımsal verimlilik adı altında hedef var. Tarımsal zararlılarla mücadele konusuna 50 bin lira ayrılmış. Tarımsal destekler yetersiz” diyerek, eleştirilerini sıraladı. Bazı ilçelere yapılması planlanan millet kıraathanelerine de tepki gösteren Özer, “Örneğin Sarız’ın öncelikli olarak bu kıraathaneye ihtiyacı var mı?” diye sordu.
Kapalı Çarşı’nın çökme tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını ve buna rağmen bir çalışma yapılmadığını da dile getiren Özer, hobi bahçesi ve kent ekmek büfesi sayısının da arttırılması gerektiğini söyledi.