CHP'den 04.17 etkinliği

6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için CHP 04.17'de program düzenledi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haber bülteninde.

CHP'den 04.17 etkinliği
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

‘Asrın felaketi’ olarak nitelendirilen on binlerce vatandaşımızı kaybettiğimiz 6 Şubat depreminin üzerinden tam bir yıl geçti. 6 Şubat 2023 gecesi saat 04.17’de Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Henüz yıkımın boyutu bile anlaşılmazken 9 saat sonra yine Kahramanmaraş bu kez Elbistan merkezli 7,7 büyüklüğünde ikinci bir deprem yaşandı. Kahramanmaraşlı iki büyük deprem 11 ili de etkiledi. 

CHP'den 04.17 etkinliği

On binlerce kişinin hayatını kaybettiği milyonlarca insanı etkileyen depremin üzerinden tam bir yıl geçerken acısı yüreklerde tazeliğini halen koruyor. Yaşanan depremin yıl dönümünde ise anma programları düzenleniyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi de depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için sabah saat 04.17’de 2 dakikalık bir sayı duruşu gerçekleştirdi. İl Başkanlığı önünde düzenlenen programa İl Başkanı Feyzullah Keskin, il yöneticileri, Kocasinan İlçe Başkanı Barış Özdemir, ilçe yöneticileri ile Gençlik ve Kadın Kolları katıldı. Programa ilişkin yapılan açıklamada “Hayatını kaybeden tüm canları saygı ve rahmetle anıyoruz. Unutmadık, unutmayacağız…” denildi. 

CHP'den 04.17 etkinliği