CHP'de 'Zeki'ler harekatı

Henüz Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklamayan Cumhuriyet Halk Partisi'nde son günlerde 'Zeki'ler harekatı konuşuluyor. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

CHP'de 'Zeki'ler harekatı

Türkiye ve Kayseri gündeminin en önemli maddesi 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler. Seçime girecek partilerin büyük çoğunluğu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıklarken Cumhuriyet Halk Partisi’nde ise henüz bir isim açıklanmadı. Henüz bir isim açıklanmadı ancak parti kulislerinden farklı isimler telaffuz ediliyor. Son günlerde ismi en çok gündeme gelenler ise Zeki Mutlu ve Zeki Gümüş… Partinin değişik kademelerinde görev alan Ziraat Mühendisi Zeki Mutlu son olarak Ayhan Gülsoy yönetiminde görev almıştı. Avukat olan Zeki Gümüş ise Cumhuriyet Halk Partisi’nde 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan seçimler öncesinde de milletvekili aday adayı olarak kamuoyunun önüne çıkmıştı. 

CHP'de 'Zeki'ler harekatı
Cumhuriyet Halk Partisi’nde büyükşehir belediye başkan adayının yanı sıra Tomarza İlçe Belediye Başkan adayı da henüz açıklanmadı. 

CHP'de 'Zeki'ler harekatı