CHP'de Yoğun Trafik

CHP Kayseri İl Başkanlığı'nda yoğun bir trafik yaşanıyor. CHP'nin çiçeği burnunda İl Başkanı Zeki Özkan'ı kimler ziyaret etti? Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi Haber Merkezi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

CHP'de Yoğun Trafik

CHP İl Başkanı Adil Demir’in istifasının ardından il yönetim kurulunun oylarıyla İl Başkanlığı’na seçilen Zeki Özkan’ın göreve başlamasının ardından CHP’deki trafik de yoğunlaştı. CHP önceki dönem İl Başkanlarından Ümit Özer ve Adil Demir’in yanı sıra CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Özgür Özer, Cemal Yavuz ve Fatma Nuran Bozoklu; CHP Talas Belediye Meclis Üyeleri Halil Gültekin, Memduh Bektedir; İşadamı Mirza Binboğa Zeki Özkan’ı makamında ziyaret ederek, başarı dileklerini ilettiler. 

Özkan’ın bir diğer ziyaretçileri ise Türkiye Değişim Partisi Kayseri İl Başkanı Lütfü Aslanhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri oldu. CHP’den Erzincan Milletvekili seçilen TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, geçtiğimiz günlerde TDP’nin CHP’ye katılacağını duyurmuştu. TDP yetkilileri, Kayseri’de bu sürecin nasıl işleyeceğinin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını belirtiyor.