CHP'de yeni il başkanı belli oldu!

CHP'de yeni il başkanı için il yönetimi kendi arasında seçim yaptı. Adil Demir 17 oy alırken, Niyazi Ünalmış ise 3 oy aldı, 1 oy da çekimser çıktı. Buna göre , CHP'nin Kayseri'de yeni İl Başkanı Adil Demir oldu.

CHP'de yeni il başkanı belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) yeni İl Başkanı belli oldu. CHP’de İl Başkanı Ümit Özer’in Milletvekili aday adaylığı nedeniyle istifasının ardından yeni il başkanının mevcut yönetim içerisinden belirlenmesini istemeyen bir grup, parti önünde eylem yaptı ve “Yönetim istifa” diye slogan attı. 
CHP'de yeni il başkanı belli oldu!Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) İl Başkanı Ümit Özer’in, milletvekili aday adaylığı nedeniyle istifasının ardından gözler yeni il başkanına çevrildi. Buna göre, tüzük gereği yeni il başkanının il yönetiminden belirlenmesi gerekiyor, ancak bir grup buna karşı çıkarak, mevcut yönetimi "istifaya" davet etti. Sosyal medya üzerinden yapılan çağrıların ardından parti önünde bir araya gelen bir grup, “Yönetim istifa” sloganları attı. Bazı partililer, Adil Demir'i tanımadıklarını, "yönetim kurulu toplantılarına da yeterince katılmadığını" gerekçe göstererek bu duruma karşı çıktı. Ancak yapılan oylama sonrasında yeni İl Başkanı Adil Demir oldu. Demir, il yönetiminin yaptığı oylamada 17 oy aldı. Adaylardan Niyazi Ünalmış'a da 3, seçimde bir oy da çekimser çıktı. 
CHP'de yeni il başkanı belli oldu!