CHP'de vekiller nabız tutuyor

Cumhuriyet Halk Partisi'nin görevlendirdiği milletvekilleri, yerel seçimler öncesi, Kayseri'de ilçe başkanları ve aday adayları ile görüştü. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

CHP'de vekiller nabız tutuyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi, yerel seçimler için süreç daralırken, Antalya’da Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında 3 günlük bir değerlendirme toplantısı yapmış, toplantı sonrasında da yapılan açıklamada; 40 ile 90 milletvekilinin görevlendirileceği, milletvekillerinin, il merkezi ve ilçelerde aday adaylarıyla mülakat yapacak. Milletvekilleri ayrıca örgütle, sivil toplum örgütleriyle, kanaat önderleriyle ve vatandaşlarla görüşerek adaylar konusunda bir rapor hazırlayacağı duyurulmuştu.

CHP'de vekiller nabız tutuyor

Bu kapsamda CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve CHP İzmir Milletvekili Rıfat Turuntay Nalbantoğlu, Kayseri’ye gelerek il başkanlığında partililerle bir araya geldi. Milletvekilleri, il başkanlığında,  ilçe başkanları ve aday adaylarıyla görüştü.  Nalbantoğlu ve Erol’un yarın (8 Aralık 2023 Cumartesi) günü il binasında basın toplantısı yaparak, gelişmeleri değerlendireceği ifade edildi.