CHP'de toplantı yapıldı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) danışma kurulu toplantısı yaptı. Toplantıya CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç de katıldı. Genç, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada birlik beraberlik vurgusu yaptı. Ayrıntılar Kayseri haber bülteninde.

CHP'de toplantı yapıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) hafta sonu danışma kurulu toplantısı yapıldı. Kocasinan ilçe başkanlığında yapılan danışma kurulu toplantısına Milletvekili Aşkın Genç de katıldı. 

CHP'de toplantı yapıldı!

Toplantı ile ilgili olarak CHP Kocasinan İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada, 'Yerel seçim sonuçları değerlendirme ve danışma toplantısını gerçekleştirdik. Sonuçların herkese hayırlı olmasını temenni ediyoruz' denildi.

CHP'de toplantı yapıldı!

CHP'li vekilden birlik beraberlik çağrısı

CHP Kayseri Milletvekili Aşın Genç de toplantıya katıldı ve partililerine birlik beraberlik çağrısı yaptı. Milletvekili Genç, 'Kocasinan İlçe Başkanlığımızın düzenlediği danışma kurulu toplantısına katıldık. Görüş ve düşüncelerimizi partililerimiz ile paylaştık. Toplantıya katılan tüm üyelerimize içten teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde daha güçlü ve aydınlık bir geleceğe ulaşmak için durmadan çalışacağız' dedi.

CHP'de toplantı yapıldı!