CHP'de seçim toplantısı!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Milletvekili Aşkın Genç, İl Başkanı Feyzullah Keskin, ilçe başkanları ve belediye başkan adayları ile seçim toplantısı yapıldı. Diğer yandan partide açıklanan adaylar tanıtım programları da düzenledi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP'de seçim toplantısı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere yönelik çalışmalar sürüyor. Büyükşehir Belediyesi ile Tomarza adaylarının açıklanmadının beklenildiği partide Milletvekili Aşkın Genç, İl Başkanı Feyzullah Keskin, ilçe başkanları ve belediye başkan adayları parti il binasında seçim toplantısı yaptı. 

CHP'de seçim toplantısı!

Seçime yönelik yapılan toplantıyla ilgili partiden yapılan açıklamada, "İl başkanımız Sayın Feyzullah Keskin, Milletvekilimiz Sayın Aşkın Genç, İlçe Başkanlarımız ve İlçe Belediye Başkan  Adaylarımızla yerel seçimlere yönelik verimli bir toplantı gerçekleştirdik" denildi. 

CHP'de seçim toplantısı!

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç de seçim toplantısıyla ilgili olarak, "İl başkanlığımızda,İl başkanımız Sn.Feyzullah Keskin,ilçe başkanlarımız ve belediye başkan adaylarımız ile birlikte değerlendirme toplantısındayız.Çok çalışacağız ve kazanacağız" dedi.

CHP'de seçim toplantısı!

Diğer yandan partide açıllanan adaylar aday tanıtım programları da düzenledi. Develi Belediye Başkan adayı Faruk Kürkçü, Develi Kültür Merkezinde, Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Murat Özcan da  İlçe Başkanlığı binası önünde aday tanıtım programları düzenledi. 

CHP'de seçim toplantısı!