CHP'de o yazı geldi

Cumhuriyet Halk Partisi'nde İl Başkanı Zeki Özkan ve yönetimin görevden alındığına yerlerine önceki dönem il Başkanlarından Feyzullah Keskin'in atandığına dair yazı il başkanlığına ulaştı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

CHP'de o yazı geldi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

14 Mayıs ve 18 Mayıs seçimlerinde hedeflediği sonuca ulaşamayan ve kongreler takvimini başlatan CHP’de sular durulmuyor. Bir yanda değişim talebi ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevi bırakmasını talep edenler farklı çalışmalar yürütüyor. 

CHP'de o yazı geldi
Muhalifler bu çalışmaları yürütürken CHP Genel Merkezi’nin de dün yaptığı MYK toplantısının ardından bazı il ve ilçe başkanlarını görevden alındığı öne sürülmüştü. İddianın gerçek olup olmadığı tartışmaları CHP Genel Merkezi’nin il başkanlığına akşam saatlerinde gönderdiği yazı ile son buldu. Söz konusu yazı ile CHP İl Başkanı Zeki Özkan ve yönetimi görevden alınırken il başkanlığı görevine önceki dönem il başkanlarından Feyzullah Keskin’in ataması yapıldı. CHP’de en kısa sürede Zeki Özkan’ın görevi Feyzullah Keskin’e devredeceği belirtiliyor.