CHP'DE KİMLER SEÇİLDİ?

CHP'DE KİMLER SEÇİLDİ?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP’de İncesu, Pınarbaşı ve Akkışla İlçe başkanları yapılan kongrelerin ardından belli oldu. CHP’de bugün Develi, Özvatan, Sarız ilçe kongreleri, yarın ise Kocasinan, Melikgazi ve Talas ilçe kongreleri yapılacak.

 

CHP İNCESU İLÇE BAŞKANI EFE GÜVEN TAZELEDİ

 

CHP’de ilçe kongreleri başladı. İncesu’da yapılan seçimde partinin İlçe Başkanlığına Ahmet Efe seçildi.

İncesu ilçe başkanlığında gerçekleştirilen kongrede mevcut Başkan Ahmet Efe güven tazeledi.

CHP İl Başkanı Ümit Özer ve partinin bazı eski yöneticilerinin de katıldığı kongrede konuşan Başkan Efe, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, “Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu. Diğer yandan İncesu’da Başkan Ahmet Efe'nin yanı sıra yönetimde şu isimler yer aldı, Mevlüt Ünal, Dilek Yakut, Halil Cesur, Ahmet Şimşir, Arif Zengin, Veli Yaşar, Mehmet Şeyhoğlu, Oktay Karavelioğlu, Yılmaz Balcı, Ahmet Koçer, Mevlüt Karaçavuş ve Hasan Yapışık.

 

PINARBAŞI’DA YENİ İLÇE BAŞKANI İLK KEZ BİRKADIN OLDU

 

CHP Pınarbaşı’da da mevcut Başkan Cuma Arık aday olmadı. Kongrede Eser Çetinkaya ile Bekir Asdemir yarıştı. Eser Çetinkaya yapılan seçim sonrasında yeni ilçe başkanı seçildi ve ilçenin ilk kadın başkanı olarak partililere teşekkür ederek, çok çalışacaklarını söyledi.

Pınarbaşı’da yeni yönetimde yer alan isimler ise şu şekilde oluştu, Selim Ateş, Hüseyin Sarıoğlu, Turap Sarıbaş, Tuncel Birol, Fatma Bozkurt, Bahadır Cırdı, Özgür Aydın, Hülya Aydoğ,  Ayhan Erdoğan, Ferdi Şahin, İbrahim Şahin ve Hasan Yıldırım.

Akkışla’da da dün yapılan ilçe kongresinde mevcut Başkan Mehmet Arslan yeniden seçilerek, güven tazeledi. Haber: Cafer ZENGİN