CHP'de flaş gelişme! İstifa eden Meclis üyeleri geri döndü!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Bir süre önce değişim çağrıları sonrası partiden istifa eden Belediye Meclis Üyeleri, partiye geri döndü. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP'de flaş gelişme! İstifa eden Meclis üyeleri geri döndü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Bir süre önce seçim sonrası yaşanan gelişmelerin ardından değişim çağrısı yapan belediye meclis üyeleri,  bu yöndeki çağrıların ardından partiden istifa etmişti. Kurultay sonrası Özgür Özel’in seçilmesinin ardından partiden istifa eden Belediye Meclis üyeleri de geri döndü.

CHP'de flaş gelişme! İstifa eden Meclis üyeleri geri döndüler!

Bugün Ankara’ya giden ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşen Meclis üyeleri, parti rozetlerini yeniden taktı. Belediye Meclis üyelerine parti rozetlerini CHP Lideri Özgür Özel taktı. 

CHP'de flaş gelişme! İstifa eden Meclis üyeleri geri döndüler!

CHP eski Milletvekili Çetin Arık ve eski İl Başkanı Ümit Özer’in de yer aldığı ziyaret dikkat çekti. 

CHP'de flaş gelişme! İstifa eden Meclis üyeleri geri döndüler!

'CHP bizim ailemiz' mesajı

Ziyarete yönelik açıklama yapan CHP Kayseri eski İl Başkanı Ümit Özer, “CHP bizim ailemiz” mesajı verdi. Özer, şu ifadeleri kullandı: Bugün Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i ziyaret ettik. Yaşanan süreç, oraya çıkan, çıkartılan keyfi tutumlar, sıkıntılar, karşılaştığımız adaletsizlikler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Aynı zamanda güzel bir ana da şahitlik ettik. CHP’den bir süre önce değişim çağrısı ile birlikte bazı nedenlerden dolayı istifa etmek zorunda kalan yol arkadaşlarımız; Halil Gültekin, Menduh Bektemir,  Tufan Özkan, Fahri Karakuş, Nevzat Türkoğlu yeniden yuvaya döndüler. Meclis Üyelerimize parti rozetlerini de Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel taktı. Dediğimiz gibi CHP bizim ailemiz. Cumhuriyet, demokrasi, hak, hukuk, adalet hep mücadelemiz. Bu nedenle her zaman partimizin her yerde her alanda iyi, güçlü ve halka ses olması için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Partimizdeki yeni dönemin Kayserimize, ülkemize halkımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 

CHP'de flaş gelişme! İstifa eden Meclis üyeleri geri döndüler!

CHP Kayseri yönetimi nasıl bir tutum sergileyecek?

Diğer yandan yaşanan bu yöndeki gelişmenin ardından CHP Kayseri'de 24 kişi hakkında başlatılan disiplin sürecinin de nasıl sonuçlanacağı ve CHP Kayseri İl yönetiminin bu ziyaretin ardından nasıl bir tutum sergileyeceği de merak konusu oldu. 

CHP'de flaş gelişme! İstifa eden Meclis üyeleri geri döndüler!CHP'de flaş gelişme! İstifa eden Meclis üyeleri geri döndüler!CHP'de flaş gelişme! İstifa eden Meclis üyeleri geri döndüler!CHP'de flaş gelişme! İstifa eden Meclis üyeleri geri döndüler!CHP'de flaş gelişme! İstifa eden Meclis üyeleri geri döndüler!CHP'de flaş gelişme! İstifa eden Meclis üyeleri geri döndüler!