CHP'de dikkat çeken ziyaret!

CHP eski İl Başkanı Ümit Özer, eski ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleri, yeni İl Başkanı Adil Demir'i ziyaret etti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan CHP Milletvekili aday adayı ve aynı zamanda eski İl Başkanı Ümit Özer, 'Her zaman yanınızdayız, her zaman Türkiye'nin birleştirici gücü CHP'de Halkımız için ülkemiz için bir aradayız' ifadelerini kullandı.

CHP'de dikkat çeken ziyaret!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yeni İl Başkanı Adil Demir’e, “hayırlı olsun” ziyaretleri sürüyor. Bir yanda parti içi muhaliflerin tepkileri ve Ankara çıkarmaları sürerken diğer yanda da CHP’nin yeni yönetimi hem misafirlerini ağırlıyor hem de ziyaretlerini sürdürüyor. 
CHP'de dikkat çeken ziyaret!
CHP’nin yeni İl Başkanı Adil Demir, bir yanda partiye katılanlara rozetlerini takarken diğer yanda da hayırlı olsun ziyaretlerinde misafirlerini ağırlıyor. 
CHP'de dikkat çeken ziyaret!
CHP’de dikkat çeken bir ziyaret yaşandı.
Milletvekili aday adaylığı için İl Başkanlığı görevinden ayrılan Ümit Özer, eski ilçe başkanları, meclis üyeleri ve partililer İl Başkanı Adil Demir’e, hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
CHP'de dikkat çeken ziyaret!
Ziyarete ilişkin CHP’den yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: Önceki dönem İl Başkanımız Sn. Ümit Özer, önceki dönem İlçe Başkanlarımız, İl Disiplin Kurulu Başkanımız Sn. Burak Güneş ve yönetimi, Belediye Meclis üyelerimiz ve partililerimiz İl Başkanımız Sn. Adil Demir'e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundular. Nazik ziyaretleri için bütün misafirlerimize teşekkür ederiz.
CHP'de dikkat çeken ziyaret!
ÖZER: HER ZAMAN YANINIZDAYIZ, HER ZAMAN TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ CHP'DE HALKIMIZ İÇİN ÜLKEMİZ İÇİN BİR ARADAYIZ
CHP Milletvekili aday adayı ve aynı zamanda eski İl Başkanı Ümit Özer de İl Başkanı Demir’e yönelik ziyaretleriyle ilgili “Her zaman yanınızdayız, her zaman Türkiye’nin birleştirici gücü CHP'de Halkımız için ülkemiz için bir aradayız” mesajı paylaştı.
Özer, “İl Başkanımız Sayın Adil Demir'i ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Hep birlikte kuracağız halkın iktidarını. Güzel günler için mücadeleye devam. Başkanımıza, yönetimine, partimizin her kademesinde fedakarca görev yapan herkese teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızdayız, her zaman Türkiye’nin birleştirici gücü CHP'de Halkımız için ülkemiz için bir aradayız” dedi.
CHP'de dikkat çeken ziyaret!DEMOKRAT PARTİ'DEN, CHP'YE ZİYARET...
Diğer yandan CHP İl Başkanı Adil Demir'i, Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Öner Yiğitoğlu da ziyaret etti. Ziyarete ilişkin partiden yapılan paylaşımda şu ifadeler kullandı: Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı Sn. Öner Yiğitoğlu, İl Başkanımız Sn.Adil Demir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.
CHP'de dikkat çeken ziyaret!