CHP'de dikkat çeken hareketlilik!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde dikkat çeken bir hareketlilik yaşanıyor. Bir yanda Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilen üyeler Ankara'da savunma yaparken, hemen arkasından İl Başkanı Feyzullah Keskin'in il yönetimi ve ilçe başkanlarıyla Genel Başkan Özgür Özel'i ziyaret etmesi dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

CHP'de dikkat çeken hareketlilik!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yerel seçimler öncesinde dikkat çeken bir hareketlilik yaşanıyor. 5 Aralık 2023 günü Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilen aralarında CHP önceki dönem Milletvekili Çetin Arık ve önceki dönem il başkanlarından Ümit Özer’in de bulunduğu 20 kişi genel merkezde savunmalarını verdi. Konuyla ilgili her hangi bir açıklama yapılmazken, bu olayın hemen ardından İl Başkanı Feyzullah Keskin, yönetimi ve ilçe başkanlarıyla Genel Başkan Özgür Özel’i ziyaret etmesi dikkat çekti.

CHP'de dikkat çeken hareketlilik!

Söz konusu ziyaret CHP İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesaplarından, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i  İl Başkanımız, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve İlçe Başkanlarımızla birlikte genel merkezimizde ziyaret ettik. Kayseri’nin Yerel Seçimler öncesi değerlendirmesini yaptık. Kendilerine nezaketleri ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” İfadeleriyle paylaşıldı. 

CHP'de dikkat çeken hareketlilik!