CHP'de birlik pozu: Kayseri hakkını alacak!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Milletvekili adayı Aşkın Genç'in seçim ofisini ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti. Arık, 'Halkın iktidarını el ele kuracağız' açıklaması yaparken Genç de Milletvekili Arık'a teşekkür etti.

CHP'de birlik pozu: Kayseri hakkını alacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Milletvekili adayı Aşkın Genç’in seçim ofisini ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti.  Arık, “Halkın iktidarını el ele kuracağız” açıklaması yaparken Genç de Milletvekili Arık’a teşekkür etti.  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Çetin Arık, partisinden birinci sıra Milletvekili adayı gösterilen ve Sahabiye Mahallesi’nde seçim ofisi açan Aşkın Genç’i ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti. 
CHP'de birlik mesajı: Kayseri hakkını alacak!
Ziyaretinden dolayı Arık’a teşekkür eden Genç, “Değerli Milletvekilimiz sayın Çetin Arık Bey, İl Başkanımız sayın Adil Demir Bey,  Milletvekili Adayımız sayın Ümit Özer ve değerli heyetleri seçim ofisimizde bizi ziyaret ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Hep birlikte halkın iktidarı için mücadele edeceklerini kaydeden Genç, “Vatandaşlarımızın hakkını alması için, Kayseri’nin hakkını alması için, ülkemizin hak ettiği noktalara gelmesi için çok çalışacağız. Bize olan güveni boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.
CHP'de birlik mesajı: Kayseri hakkını alacak!
CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık da, Milletvekili adayı Aşkın Genç’e ve partisinin milletvekili adaylarına başarı dileklerini iletti. Arık,  “Halkın iktidarını el ele kuracağız” dedi.
CHP'de birlik mesajı: Kayseri hakkını alacak!