CHP'de 11 isim daha adaylıktan çekildi

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Talas Belediye Meclis üyesi listesinin belirlenmesinin ardından halen meclis üyesi olarak görev yapan Berrin Özen'in yanı sıra 11 aday daha listeden çekildi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

CHP'de 11 isim daha adaylıktan çekildi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas CHP’de meclis üyelerinin belirlenmesinin ardından başlayan tartışmalar istifalarla devam ediyor. İlk olarak halen meclis üyesi olarak görev yapan Berrin Özen, hazırlanan listeye tepki göstererek, istifa ettiğini duyurmuştu. Özen’in ardından 11 aday daha adaylıktan çekildiklerini il başkanlığına bildirdi. CHP’de hazırlanan listeye tepki göstererek istifa eden diğer isimler şöyle: İclal Arslan, Muharrem Yıkılmaz, Çetin Eyigün, Mustafa İpek, Cemil Koç, Ergün Canpolat, Rahim yıldız, Cahit Özsoy, Ali Polat, Bünyamin Karakaya ve Yurdakul Akdeniz. 
Partiden istifa etmediklerini adaylıktan çekildiklerini belirten isimler, ahbap çavuş ilişkisi içinde partinin kayıtlı üyesi olmayan kişilerin dahi listeye dahil edildiğini belirterek, bu duruma tepki olarak istifa ettiklerini belirtti.